vineri, 11 martie 2011

Se “umfla” Pamantul ?!

O teorie nelinistitoare despre ce se intampla cu Pamantul: exista un ciclu, cu perioade de stabilitate si de…expansiune ale planetei! Adica, da, Pamantul isi mareste volumul, ciclic, devenind din ce in ce mai mare! Iar perioadele de expansiune nu sunt lente, ci pot fi salturi accelerate, in care crusta crapa, faliile tectonice se indeparteaza una de alta! Ceea ce duce la: cutremure, eruptii vulcanice, modificari ale reliefului! Motorul care alimenteaza si genereaza acest fenomen este chiar… Soarele, care si el se dilata! In perioadele de final/inceput de ciclu, Soarele emite eruptii gigantice de materie si energie! Se pare ca raspunsul miezului lichid al pamantului, este acela ca se va magnetiza magnetosfera, oferind o protectie sporita contra radiatiilor solare, dar… va si transforma o mare parte din energia si particulelel primite din eruptiile gigantice solare in… MATERIE, sporindu-si astfel masa, crescand in volum! Aceste eruptii solare, sunt componenta energetica necesara pentru a declansa fenomenul pe Terra! Mai mult, exista indicii ca in trecut, anul pamantesc ar fi fost de 360 de zile – Pamantul fiind si de dimensiuni mai mici , fata de anul actual de 365,24 zile, rotatia incetinindu-i-se datorita acumularii de masa ! Conform teoriilor stiintifice acceptate, si orbita pe care se roteste Pamantul in jurul Soarelui, se mareste incet, acest efect fiind pana acum pus pe o “incetinire a miscarii” de revolutie ! In mod curios, se asteapta ca interiorul de plasma al Pamantului sa se roteasca mai rapid, datorita aportului de energie solara, iar aceasta accelerare sa dureze in urmatorii zeci de ani!
Paterne: pamantul se umfla incepand cu zonele ecuatoriale (asa cum apare si din aspectul sau turtit!)
Calendarul Mayas care cuprinde 5115 ani de ciclu (final 2012 !), este de fapt o armonica de ordinul 5 al ciclului curent de precesie de 26. 000de ani.
Ce este de asteptat in viitor, in cazul ca aceasta teorie este adevarata:
- cresterea numarului de cutremure
- cresterea magnitudinii cutremurelor
- adancime din ce in ce mai mica a adancimii de producere a cutremurelor
- cresterea activitatii vulcanilor
- aparitia de vulcani noi, in noi locuri
- noi forme de eruptie, datorita craparii craterelor vulcanice
- noi crapaturi si fisuri largi in crusta terestra! (Gropi, gauri gigantice? GV) Unele din ele deosebit de adanci, lasand sa se vada magma!
- noi gauri terestre prin care iese abur
- noi curenti oceanici, datorati incalzirii oceanelor! (deci ceva incalzire globala, exista, doar ca nu datorita…”carbonului”! GV)
- O multime de schimbari in oceane, incluzand aparitia de materiale de pe fundul acestora, alterari de habitat, alterari in compozitia chimica a acestora, care sa afecteze ecositemul marin! (pesti morti, etc? GV)
Speculatii
Cum la 21.12.2012 solstitiul de iarna, Pamantul va fi aliniat cu Soarele si centrul galaxiei, dar cu polul sud spre soare, este de asteptat ca acest pol si emisfera sa fie afectate mai mult! Datorita caraparilor de scoarta si tuturor celorlate fenomene, va creste radiatia in atmosfera, devenind periculos sa zbori cu avionul! Datorita incarcarii electrice sporite a atmosferei terestre, vor fi furtuni si tornade puternice  in acesti urmatori 2 ani, mai ales in emisfera sudica!
2012 ­ Doom - The Rest Of The Story
NOTA: Articolul este foarte lung si am rezumat doar ideile principale, in urma stirilor de ultima ora in legatura cu cutremurul din Japonia!
Aveti grija de voi si sa avem grija unii de altii…!
 Sursa: George Valah

   

sâmbătă, 12 martie 2011

Conspiratia tacerii

Guvernele ţărilor puternice deja şi-au pregătit foarte multe buncăre în care se pot refugia liderii politici dar şi oamenii cu foarte mulţi bani şi care pot supravieţui timp de mai multe luni. Aceste buncăre secrete există în Statele Unite, în Rusia, China şi alte ţări care se pare că s-au pregătit pentru marea drama din anul 2012. Interesant este că informaţiile sunt clasificate “top secret” iar dacă există scurgeri guvernele le tratează cu indiferenţă.
 Rusia avertizeaza asupra consecintelor pe care le poate produce cometa controlata Elenin
 Chiar dacă Elenin nu este o ameninţare reală pentru Pământ, cu siguranţă că este un semnal de alarma pentru noi toţi. Problema este faptul că alarma a sunat pentru cei privilegiaţi în timp ce noi, ceilalţi, suntem condamnaţi la moarte. Destinul a fost scris şi nu poate să fie schimbat decât dacă anumite elemente se regăsesc.

http://destro-destro.blogspot.com/2011/03/rusia-avertizeaza-asupra-consecintelor.htm
http://destro-destro.blogspot.com/2011/03/pe-19-martie-va-avea-loc-perigeul-lunar.html
http://destro-destro.blogspot.com/2011/03/oamenii-de-stiinta-dau-alarma-crapaturi.htm
http://destro-destro.blogspot.com/2011/03/medvedev-analizeaza-planul-de-aparare.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu