duminică, 27 martie 2011

Fukushima: Radiatii de 100.000 de ori mai mari decat cele admise

Fukushima: Radiatii de 1 MILION de ori mai mari decat cele admise
Alerta maxima la Fukushima, in Japonia. Dupa ce s-a constatat o mare scurgere in ocean a substantelor radioactive, facand sa moara pestii in acea zona, acum se pare ca reactia de topire a miejilor reactoarelor nu mai poate fi oprita, iar o catastrofa nucleara paste intreaga emisfera nordica. Duminica dimineata personalul tehnic a vost evacuat din centrala in ciuda faptului ca purta costume de protectie foarte rezistente la radiatii.
Autotitatile au comunicat ca in zona reactoarelor, radioactivitatea a intrecut orice limita suportabila chiar si cu costumele de protectie anti-radiatii. Radioactivitatea a intrecut de 1.000.000 de ori limita admisibila pentru organismul uman, iar in aceste conditii, o interventie directa, de lucru, la reactoare este imposibila.
Exista mai multe solutii, dar nici una nu este imediata. Si asta pentru ca este posibila o explozie nucleara de proportii. Daca s-ar incerca betonarea reactoarelor, asa cum s-a facut la Cernobil,  in cazul unei explozii din reactia de fisiune, ar sari in aer si blocurile de beton oricat ar fi ele de armate, caci reactia nu ar inceta sub stratul de ciment.
A doua ar fi sa se retraga populatia din zona si sa se astepte fie explozia, fie diminuarea reactiei nucleare. Mai apoi, s-ar astepta inca o luna, ca iodul radioactiv sa se injumatateasca si apoi sa fie posibila o noua interventie la reactoare. In tot acest timp, insa, atmosfera din emisfera nordica ar fi contaminata cu vapori radioactivi, iar culturile de plante, ca si carnea animalelor, ar fi compromise si nu s-ar putea da spre alimentatie umana.
Romanaia nu are radiatii? Desi in Ungaria si Bulgaria sunt...

Sursa: http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/fukushima-radiatii-de-1-milion-de-ori-mai-mari-decat-cele-admise-8814.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu