joi, 17 martie 2011

OZN-uri care au intervenit in Dezastrul de la Cernobal

OZN-uri care au intervenit in Dezastrul de la Cernobal


      In 26 Aprilie 1986, la Cernobal a avut loc cea mai mare catastrofa din istoria energiei nucleare. Cu circa o luna inainte au fost vazute OZN-uri deasupra centralei atomo-electrice. La trei ore dupa producerea dezastrului, un OZN cu diametrul de circa 6-8 metri a aparut, plutind la circa 300 de metrii deasupra reactorului.
      Au fost indreptate spre reactor doua fascicule de lumina purpurie, iar dupa scurt timp timp radioactivitatea a scazut in mod inexplicabil de la 3000 la 800 de miliroentgeni pe ora. In noiembrie 1991, la peste 5 ani dupa catastrofa, in ziarul moscovit Izvestia aparea un articol sensational cu titlul: “Ce fac extraterestrii la centrala atomoelectrica de la Cernobal?”
     Articolul descria un eveniment care ar putea devenii tot atat de distrugator, dar care a fost mult mai putin mediatizat.In seara de 11 octombrie 1991, la ora 19:46, a avut loc o explozie. Din fericire n-au fost niciun fel de stricaciuni in reactoarele nucleare aflate dedesubtul unui sarcofag de beton. OZN-urile au fost din nou prezente.


SURSA: www.asfan.ro

3 comentarii:

  1. Minciuna si hitler a fost extraterestru ai laso moarta k mam sictirit de minciuni spuneti adevaru k suntem toti bolnavi de tineri. ast Numai e viatza e chin .

    RăspundețiȘtergere
  2. Minciuna si hitler a fost extraterestru ai laso moarta k mam sictirit de minciuni spuneti adevaru k suntem toti bolnavi de tineri. ast Numai e viatza e chin .

    RăspundețiȘtergere