vineri, 11 martie 2011

Cutremur devastator in Japonia de 8.9. Apa matura orasele din Japonia – imagini socante

Un cutremur cu magnitudinea de 8.9 grade pe scara Richter s-a produs în largul coastelor Japoniei. În urmă acestui cutremur devastator, o alertă de tsunami a fost emisă pentru o zonă foarte mare. Datorită alertei de tsunami Japonia este în stare de alertă maximă.
Apa dinaintea valului ucigaş a pus stăpânire pe mai multe oraşe din Japonia, mai multe clădiri s-au prăbuşit în timp ce altele au fost evacuate. Alertă de tsunami s-a extins pe o zonă cuprinsă între coasele japoneze până la cele ruseşti. Până în acest moment peste 150 km de coaste au fost acoperite de un val de apă, ce a inundat Japonia chiar înainte de venirea valului ucigaş care poate să aibă între 6-9 metri.
earthquake next one photo rtre2o5 sw Cutremur devastator in Japonia de 8.9. Apa matura orasele din Japonia   imagini socante


UPDATE
Seismul a durat aproximativ 2 minute. Au fost zone din Japonia în care valurile şi-au făcut apariţia şi au atins peste 10 metri. Deocamdată nu se ştie numărul victimelor dar se aşteaptă la foarte mulţi morţi. Cutremurul a avut mai multe replici de peste 5 grade pe scara Richter. Cutremurul de 8,9 grade s-a produs la ora 14:52, ora locală.



Sursa: orator.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu