marți, 22 martie 2011

China si Rusia critica NATO pentru interventia din Libia ! Daca ele vor intra in razboi de parte Libiei se va isca al treilea razboi mondial

Una dintre naţiunile care s-au abţinut de la votarea rezoluţiei Consiliului de Securitate al ONU, care a autorizat intervenţia militară în Libia, China cere încetarea imediată a ostilităţilor. 

China si Rusia critica NATO pentru interventia din Libia ! Daca ele vor intra in razboi de parte Libiei se va isca al treilea razboi mondialAnunţul a fost făcut de ministrul chinez de externe, Jiang Yu, care, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Beijing, a solicitat sistarea ostilităţilor şi reluarea negocierilor între ONU şi regimul lui Gaddafi.
Poziţia Chinei vine la 24 de ore după ce premeirul rus Vladimir Putin a criticat intervenţia militară în Libia, pe care o consideră "o cruciadă nedorită”.
Dar cu siguranta fortele NATO nu vor face cum vrea Rusia sau China asadar NATO le e net superioara dar sa presupunem prin absurd ca Rusia si China vor intra in razboi de partea Libiei. Atunci va incepe al treiliea razboi mondial !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu