miercuri, 23 martie 2011

CIA Pregateste o Revolutie in Siria: Planul catre Doborarea Iranului continua

 

     Dupa Tunisia si Egipt, sirienii s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a cere declansarea unei miscari de protest in acest sfarsit de saptamana, pentru libertate, drepturile omului si sfarsitul starii de urgenta.
     Televiziunea Al Jazeera anunta ca sirienii cer tuturor sa se prezinte in fata Parlamentului in Capitala Damasc, vineri si sambata, si in fata ambasadelor siriene din intrega lume.

     Una dintre retelele de socializare care suna adunarea este Facebook, pe una dintre paginile principale, denumita "Revolutia siriana" , fiind date peste 13.000 de like-uri.
     Mare parte din comentariile de pe Facebook apartin sirienilor care traiesc in strainatate. Dar probabilitatea ca si in Siria sa aiba loc o revolutie este foarte mica avand in vedere ca populatia nu este atat de nemultumita de presedinte cum sunt egiptenii, iar in aceasta tara saracia nu este atat de raspandita ca in Egipt.
      Nemultumirile locuitorilor din tarile din Orientul Mijlociu devin tot mai cunoscute prin intermediul retelelor de socializare Twitter si Facebook. Proteste vor mai fi organizate si in Algeria (12 februarie), Bahrain (14 februarie), Libia (30 februarie).

SURSA: http://www.agenda.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu