vineri, 4 martie 2011

Rechinii din sudul Floridei vor sa tranmita un mesaj umanitatii?

Un fenomen straniu s-a petrecut în această săptămână pe plajele din Florida, unde mai mulţi martori au observat mai multi rechini ce aveau un comportament straniu. Unul dintre martori susţine că a intrat în apă până la genunchi iar rechinii nu l-au atacat. Un alt martor a reuşit să apuce un rechin de coadă, acesta neavând nicio reacţie violenta.
Biologii susţin ca rechinii s-au înmulţit foarte mult şi migrează în căutarea unor zone cu apă caldă. Acesta este unul dintre motivele pentru care au invadat malul oceanului de pe costa sudică a Floridei.
O fotografie surprinsă din înaltul cerului arata ca rechinii se comportă  mai mult decât ciudat, înotând în cercuri  şi sincronizându-şi perfect mişcările. Aceste cercuri făcute de rechini ne duc cu gândul la misterioasele cercuri din lanuri sau chiar cele din gheaţă. Acest fenomen a fost adus la cunoştinţa agenţiilor care se ocupă cu cercetarea extratereştrilor iar o anchetă amplă este în desfăşurare.
sharks mistory1 alt Rechinii din sudul Floridei vor sa tranmita un mesaj umanitatii?
Există un zvon conform căruia extratereştrii au pus stăpânire pe mintea acestor rechini, în acest fel încercând să transmită un mesaj clar omenirii. Interpretarea mesajului, în viziunea unor anumite voci, trebuie făcut în sensul în care o mare invazie a unei civilizaţii extraterestre se pregăteşte şi aceste evenimente stranii nu sunt decât nişte semnale ce prevestesc viitorul.
sharks mistory2 Rechinii din sudul Floridei vor sa tranmita un mesaj umanitatii?
Comentariu: Este un fenomen straniu ce vrea să ne pună în gardă despre un viitor eveniment ce se va petrece pe Terra. Interesant este ca şi în cazul cercurilor din lanuri sau gheaţă, rechii au adoptat anumite poziţii stranii şi se poate observa cum un cerc este influenţat de alte cercuri. De aici pot să deduc că este vorba de o altă planetă ce va influenţa Pământul într-un viitor apropiat. Să fie oare vorba despre Nibiru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu