miercuri, 9 martie 2011

Milioane de pesti morti pe plajele din California – Socant

Milioane de peşti morţi au fost găsiţi în Redondo Beach, California. Autorităţile locale au început o anchetă cu privire la moartea peştilor. Până în prezent o analiză a apei a fost efectuată dar rezultatele nu au fost determinate pentru a descifra moartea peştilor.
NU s-a găsit urmă niciunei toxine în apă, ceea ce face şi mai misterioasă şi ciudată moartea peştilor. Un martor ocular a declarat că acum aproximativ 5 ani în urma acelaşi fenomen s-a petrecut în Redondo Beach în urma unui accident ecologic, numai că de data aceasta nu există urme de toxine, de ulei în apă sau de decolorare a apei.
Biologiştii au prelevat mostre din apă şi i-au testat nivelul de oxigen, care în opinia lor ar putea să fie cheia acestei enigme. Până în prezent nu există explicaţie logică pentru a determina moartea milioanelor de peşti. După cum se poate observa în fotografiile alăturate, de-a lungul şi de-a latul apelor, peştii zac la suprafaţă morţi. Acesta dramă a mediului înconjurător nu doar că este un semnal de alarmă pe care natura îl trage dar produce şi un dezechilibru major în ecosistemul din Redondo Beach.
pesti morti Milioane de pesti morti pe plajele din California   Socant
pesti morti 2 Milioane de pesti morti pe plajele din California   Socant
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu