sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Venirea lui Mesia va distruge creştinătatea

Cineva dintre noi ştie de mult că există 57 de rase extraterestre. Ele sunt deja recenzate de serviciile secrete americane. Dar nu acesta este cel mai mare secret privind chestiunea extraterestră.

Conform ufologului şi cercetătorului Patrick Schifferling, cel mai mare secret se situează la cel mai înalt nivel al ierarhiei Bisericii Catolice şi de persoane foarte importante din societate. Este vorba de un număr redus de indivizi sever selecţionaţi, ocupând adesea posturi cheie şi responsabilităţi importante, oameni foarte bogaţi, uneori chiar şefi de state, sau din ierarhia Vaticanului.
În acel loc priveligiat al Bisericii Catolice, se găseşte faimoasa Loje P2, care a făcut scandal în jurul său în 1970 – 80 datorită spălării de bani şi deturnării de fonduri enorme. Membrii acestei loje s-au remarcat mai ales prin diferite asasinate, în special cea a magistratului milanez Emilio Alessandrini, eliminat la 29 ianuarie 1970 la scurt timp după ce a deschis o anchetă privind Banca Ambrosiano, cea a directorului său, Giorgio Ambrosoli, care a fost el-însuşi asasinat la scurt timp, şi cea a patronului său Roberto Calvi (mare „prieten” al cardinalului Giovani B. Montini care va deveni puţin mai târziu papa Paul al VI – lea), care şi acesta a fost găsit „sinucis” pe un pod de pe Tamisa la Londra, la 18 iunie 1982. Punctul comun între aceste trei victime este Loja P2 şi că aveau cunoştinţă de cel mai bine păstrat secret din istoria omenirii, la care numai anumite fiinţe, riguros triate, aveau acces.

Despre ce este vorba? Iată, în rezumat, acest secret:

Demult, o civilizaţie extraterestră, mult mai avansată decât a noastră, a venit pe Terra şi a creat aici toate formele de viaţă pe care le cunoaştem actual, inclusiv pe cea a omului. Aceste fiinţe au creat omul pământean „după imaginea lor şi după asemănarea lor”, graţie unei stăpâniri perfecte a ADN – ului şi a tehnicilor genetice. Ei erau consideraţi ca zei de către strămoşii noştri primitivi. De aceea se găsesc, în toate civilizaţiile vechi, urme ale prezenţei în toate civilizaţiile vechi,urme ale prezenţei lor pe Terra. Ei au stat la baza tuturor vechilor noastre religii.

La un moment dat, după ce au coabitat cu bărbaţii şi femeile pe care i-au creat şi chiar au procreat cu ei, au părăsit planeta noastră, nu se ştie de ce.

Ei au trimis (sau au contactat) atunci pe Terra bărbaţi şi femei, care au devenit mesagerii lor, profeţii lor. Şi aceştia din urmă au creat diferite mişcări spirituale, dintre care unele au devenit astăzi mari religii cu milioane  de adepţi. Aceşti profeţi au venit în diferite epoci în funcţie de circumstanţele specifice. Epoca actuală nu a început de mult; ea pune capăt ,Epocii Peştilor” şi se numeşte „epoca Apocalipsei” (de la cuvântul grecesc „Apokalupsis” care înseamnă „revelaţie”).

Dar de ce o „eră a revelaţiei”? Pentru că în această epocă tranzitorie va veni pe Terra ultimul dintre mesageri, „Mesia” anunţat în toate tradiţiile şi religiile, cel ce va ridica complet vălul misterului lui Dumnezeu. Prin urmare, acesta este fabulosul secret: ne aşteaptă o nouă revelaţie, care va trebui să fie ultima revelaţie adusă omenirii noastre de creatorii săi. Ultimul Mesager, cel care ne va aduce revelaţia, este încarnat printre noi se pare, dar conducătorii Vaticanului refuză de a-l recunoaşte.

Maimult, vor să-l elimine, pentru că ştiu cine este!! De ce? Pentru că le este teamă de dezvăluirile acestuia. Se neliniştesc de faptul că poarta universală a mesajului său să nu le pună interesele în pericol şi să nu le sfărâme puterea construită în atâtea secole în jurul minciunilor. Este ceea ce susţine Schiffuling.

Care sunt adevărurile ascunse?
– Am fost creaţi de fiinţe fizice venite din spaţiu.
– Cel pe care îl numim Yahve sau Allah, este Cel care stă în fruntea „Consiliului Eternităţii”, care este un fel de „guvern” al planetelor sau sediul creatorilor noştri.
– Cel pe care îl numim Lucifer este fiinţa care a adus pe Terra un grup de creatori care nu s-au mai supus directivelor Consiliului şi i-au creat pe primii noştri strămoşi, deşi primiseră interdicţia de a crea omul după imaginea lor.

Acest grup rebel a încălcat şi interdicţia de a le dezvălui oamenilor creaţi cum au procedat. Datorită multiplelor infracţiuni pe care le-au comis, membrii acestui grup au fost ţinuţi un timp departe de planeta lor mamă şi, drept pedeapsă, condamnaţi de a trăi pe Terra cu oamenii. De aceea acest grup este des reprezentat simbolic ca un „Şarpe” care se târăşte pe solul planetei noastre.

În acest timp, aceşti extratereştri au mai comis ceva aici: s-au amestecat sexual cu cei pe care îi creaseră. Rezultatul acestei uniuni le-a oferit o descendenţă pe Terra. Cei care ne ascund toate aceste adevăruri ştiu că unii profeţi erau fiinţe hibride, jumătate oameni jumătate extratereştri. Cităm, de pildă, originea religiei Shinto din Japonia: ea este bazată pe naşterea unui copil, fruct al uniunii unei femei extraterestre (Kwan Yim) şi un bărbat de pe Terra.

„Iniţiaţii” de la Vatican şi alţii din diferite cercuri cunosc explicaţia a multor lucruri care rămân „misterioase” pentru marele public.

Ei ştiu, de exemplu:
– că în spatele tuturor miracolelor realizate de profeţii din vechime este intervenţia acestor fiinţe venite de pe o altă planetă, căci, graţie avansului lor de mii de ani din punct de vedere tehnologic, pot realiza uşor ceea ce noi considerăm încă drept „minuni”, la starea cunoştinţelor noastre actuale.
– că, în cărţi, povestiri sau opere artistice, tot ceea ce vorbeşte sau reprezintă „heruvini”, „îngeri” face referire la acest popor, care este constituit din fiinţe fizice, din carne şi din sânge. Planeta lor nu se situează în sistemul nostru solar, însă în galaxia noastră.
– că locuitorii acestei planete se deplasează, de foarte mult timp, pentru a ne observa: maşinăriile lor au fost remarcate pe cer încă din Antichitate. De-a lungul secolelor ele au fost numite succesiv „căruţe zburătoare”, „sfere de foc”, „nori de foc”, „gloria lui Yahve”, „nori rapizi”, „vimanas” (în scrierile hinduse), „Merkabah” (în limba iudaică), „El Boraq” (în Coran), „discuri solare” sau „sori zburători” (în vechiul Egipt, la mayaşi, incaşi şi azteci).

Astăzi, le numim comun OZN – uri sau pur şi simplu „farfurii zburătoare”, referindu-ne la obiecte sferice, aşa cum făceau şi soldaţii romani care le vedeau şi le numeau „scuturi zburătoare”. Marea majoritate din aceste vehicule sunt nave zburătoare ale acestui popor extraterestru special care ne-a creat, sau eventual ale altor popoare extraterestre autorizate de creatorii noştrii să vină să ne observe.

Dar înalţii prelaţii ştiu de asemenea că ultimul dintre profeţi trebuie să se nască în Occident... El ne va aduce „Adevărul” la care aspiră cei mai mulţi dintre noi. Şi nu va vorbi în numele unui Dumnezeu unic şi imaterial, ci în numele unui popor întreg, în numele „zeilor”. Va avea un discurs care îi va încuraja pe africani să-şi regăsească rădăcinile, să se reconstruiască, să părăsească religia creştină. Dar înalţii prelaţi de la Vatican ştiu că venirea acestui ultim mesager al „zeilor” va suna şi sfârşitul creştinităţii, de aceea tremură şi ascund Adevărul.

Ei ştiu că sfârşitul Bisericii este prevăzut şi că se pot aştepta ca într-un viitor apropiat creatorii noştrii extratereştri să ne întâlnească, deoarece vor reveni oficial deîndată ce actualul lor Ambasador pe Terra, adevăratul Mesia, îşi va împlini misiunea. Venirea sa la sfârşitul timpului (adică la sfârşitul Erei Peştilor) este confirmată de toate textele noastre vechi sacre, începând cu Evangheliile unde se poate citi:

„Vor fi semne în Soare, Lună şi stele. Pe Terra, naţiunile vor fi înnebunite de vuietele mării şi de furtună. Oamenii vor muri de teamă că nenorocirile vor veni pe lume, căci puterile cerului se vor zgudui. Atunci, îl vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor, cu mare putere şi glorie.

Când aceste evenimente vor începe, treziţi-vă şi ridicaţi capul, căci mântuirea voastră se apropie. Rămâneţi trezi şi rugaţi-vă tot timpul. Astfel veţi fi judecaţi demni de a scăpa de tot ceea ce trebuie să sosească, şi de a sta în picioare în faţa Fiului omului.” (Evanghelia lui Luca). La fel se spune şi în Evanghelia lui Matei. Amândouă incită la umilinţă şi la meditaţie.

Un comentariu:

  1. Cuvantul umilinta ar trebui inlocuit cu alte cuvinte cum ar fi:respect, stima,consideratie si alte cuvinte asemanatoare deoarece umilinta este ceva nedemn pentru nobila fiinta umana !

    RăspundețiȘtergere