joi, 6 ianuarie 2011

Incendiar! Misterul biblic al pasarilor si al pestilor morti se leaga de vulcanul Etna…

Cu doua zile in urma mii de pasari au fost gasite moarte in Arkansas. parea un fenomen singular ce deja trezise suspiciuni. S-a spus ca pasarile au cazut din ceruri de la focurile de artificii. Iata insa o contrazicere. Fenomenul se repeta de aceasta data in Suedia, unde localnicii din Falkoping au gasit pe strazile orasului zeci de pasari moarte.
Intre 50 si o suta de stancute, gasite moarte marti seara pe strazile orasului, sunt analizate in prezent de veterinari. Expertii nu stiu inca daca acest eveniment are de-a face cu cele aproximativ 5.000 de pasari moarte care au cazut asupra orasului american Beebe in noaptea de Anul Nou. Cazul din Beebe nu este unic in America. Luni, 500 de exemplare moarte au fost descoperite in localitatea americana Pointe Coupee, statul Louisiana. Autopsiile au dezvaluit ca pasarile au murit din cauza unor leziuni interne, insa nu se stie deocamdata cu precizie ce anume le-a provocat.
In paralel cu pasarile, au aparut cel putin trei noi cazuri de pesti morti din cauze ramase necunoscute, in statul american Maryland, in Brazilia si in Noua Zeelanda. In total peste 100.000 de pesti aufost descoperiti plutind, morti, pe apele din zonele mentionate. Si aceasta cauza este inca o enigma pentru cercetatori. Coincidenta – sau nu – face ca si pestii sa aiba leziuni interne asemanatoare cu cele ale pasarilor. S-a emis ipoteza ca in ambele cazuri ar fi vorba ori de zgomote foarte puternice (la mare inaltime sau subacvatice), ori de emiterea unor ultrasunete capabile sa produca tulburari interne asemanatoare unor leziuni.
Interesant este ca din punct de vedere biblic unul din semnele sfarsitului este reprezentat de un numar mare de pesti morti in mari si in rauri, ce ape descris in Apocalipsa in cele sapte peceti si cele sapte trambiti, odata cu un munte de foc ce se prabuseste in mare si care inroseste marea. Intamplator sau nu, vulcanul Etna din Sicilia sta sa erupa si sa pravale lava in marea mediterana.O alta referire biblica este la numarul pasarilor care strabat vazduhul si care se prabusesc parca sagetate. Toate acestea ii bulverseaza pe savanti, care cred ca vremurile apocaliptice sunt aproape. Si toate acestea urmeaza dupa eclipsa de Soare de pe 4 ianuarie 2011, iar in cartea cu peceti e trecut ca “atunci Soarele se va face negru”.
Problema nu ar fi ca Etna sa erupa la modul obisnuit, caci vulcanul fumega cam o data la trei luni si arunca mici cantitati de lava, iar o data la 150 de ani are loc o eruptie mai mare care, de regula, distruge localitatile din imprejurimi. Asa cum se cunoaste Etna este alimentat din imensa cupa de lava de sub Napoli, care este situat intr-un urias crater (caldera), un supervulcan care a erupt de nenumarate ori in trecut, iar daca o va face din nou va fi un dezastru nu numai pentru Europa, dar si pentru intreaga planeta. De aceea prevestirea este una sumbra si se leaga de Apocalipsa.  Caci dupa desfacerea tuturor pecetilor si cantarea tuturor trambitelor va ura sfarsitul.
Sursa: agentia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu