miercuri, 5 ianuarie 2011

Un nou val de pasari cazute din cer in SUA

Dupa Arkansas a fost randul statului Luisiana sa asiste la un fenomen bizar: sute de pasari au cazut moarte din cer. Doua incidente succesive, la care se adauga moartea inexplicabila a aproape 100 000 pesti dintr-un rau, informeaza cotidianul Le Figaro. Daca in primul caz, moartea celor 5000 de mierle aemricane a fost pusa pe seama panicii determinate de focurile de artificii zgomotoase de Anul Nou, explicatia nu mai sta in picioare pentru suratele lor din statul Louisiana. dead_birds
Marti, un alt nor de pasari moarte a cazut in statul Louisiana. De aceasta data, 500 de pasari au cazut in regiunea Pointe Coupee. Nu se cunosc motivele incidentului. ‘Am trimis esantioane la un laborator din Missouri si asteptam rezultatele’, a spus Olivia Watkins, de la serviciul pentru fauna si pescuit din Louisiana.
Pentru moment, nu se poate stabili nicio legatura intre cele doua evenimente. Pana acum, ipoteza cea mai probabila pentru explicarea mortii celor 5 000 de mierle americane in Arkansas in week-endul trecut este cea a panicii provocate de focurile de artificii din noaptea de Anul Nou. Explicatia nu poate functiona in cazul statului vecin, la trei zile dupa revelion.
Sursa: ImpactNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu