sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Sa ne pregatim de o invazie extraterestra?

In ultimele luni au fost semnalate, tot mai des, aparitii de obiecte zburatoare neidentificate (OZN) deasupra mai multor orase ale lumii. Doctorul Mazlan Othman, din cadrul Comisiei Natiunilor Unite pentru studierea OZN, sustine, nici mai mult nici mai putin, ca detine dovezi halucinante care il indreptatesc sa creada ca suntem tot mai aproape de o invazie extraterestra. Dar, daca in Romania aparitia omuletilor verzi in farfuriile lor zburatoare nu a incomodat pe nimeni, in China, anul acesta, au fost vazute mai multe OZN-uri. Au fost inchise aeroporturi si s-a creat o stare de agitatie si confuzie a populatiei. Presa chineza a titrat cu litere mari ca ne aflam in fata unei "pre-invazii" extraterestre.

Dupa ce la sfarsitul anului trecut o piramida uriasa a putut fi vazuta pentru doua nopti plutind deasupra Moscovei, saptamana trecuta, locuitorii capitatalei ruse au putut vedea pe cer o serie de lumini plutitoare de culoare rosie si de origine necunoscuta. Acestea au stat deasupra Moscovei mai mult de doua ore. Problema e ca luna trecuta a fost remarcat un asemenea obiect si deasupra New York-ului, fiind voci care speculeaza ca ar putea fi o legatura intre cele doua aparitii.Au aparut dovezi care atesta existenta extraterestrilor

"Noi credem ca aceasta este partea preliminara a invaziei care a fost prezisa pentru 2010-2011. Trebuie sa ne pregatim cu totii si sa luam in serios astfel de fenomene", a declarat David Collins, astrofizician la Universitatea Harvard. Doctorul Mazlan Othman ne asigura ca nu exista nici o legatura intre aparitiile din SUA si cele din Rusia. El crede ca aparitiile OZN din cele doua tari sunt parte a doua misiuni extraterestre distincte. De asemenea, Othman sustine ca detine dovezi personale care il indreptatesc sa creada ca invazia extraterestra va incepe din SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu