sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Trei nave-gigant extraterestre se îndreaptă spre Pământ, de pe planeta Zeeba şi vor ajunge la noi în 2011

SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence, adică Căutarea Vieţii Extraterestre), o organizaţie independentă non-comercială, a făcut următorul anunţ de mare importanţă:
“Trei nave-gigant extraterestre se îndreaptă înspre Pământ. Cea mai mare dintre ele are un diametru de 300 de kilometri. Celelalte două sunt sensibil mai mici. În prezent, obiectele au trecut de Jupiter. Judecând viteza lor, ele ar trebui să ajungă pe Pământ la începutul lui 2011″, a declarat John Malley, un expert în extratereştri de la SETI.
Navele au fost identificate cu ajutorul sistemului de căutare HAARP. Sistemul, ce-şi are baza în Alaska, a fost construit pentru a studia fenomenul aurorelor polare. Conform cercetătorilor SETI, navele vor fi vizibile cu ajutorul telescoapelor optice, de îndată ce vor ajunge în orbita lui Marte. Între timp, şi guvernul SUA a fost informat despre acest eveniment.
WikiLeaks a dezvăluit recent multe documente clasificate care demonstrează faptul că NASA şi oficialii SUA sunt conştienţi de faptul că spre Pământ se îndreaptă trei nave extraterestre, şi fac deja planuri pentru a se lupta cu aceste nave. Cele trei nave extraterestre vor marca începutul oficial al invaziei extraterestre.
Oamenii de ştiinţă de la SETI mai cred că cele trei nave extraterestre provin de pe planeta Zeeba.

Un comentariu: