miercuri, 5 ianuarie 2011

Oare guvernul american testează ceva arme secrete?

 

Localitatea Beebe, Arkansas, 31 decembrie 2010: Între 4.000 şi 5.000 de păsări se prăbuşesc moarte din cer fără nici un motiv aparent. Toate sunt din aceeaşi familie de păsări şi cadavrele lor au picat pe o suprafaţă compactă de circa 1,6 kilometri pătraţi. Cetăţenii alarmaţi au chemat imediat autorităţile. Angajaţi ai Serviciului de Mediu din SUA au descins în micul orăşel din Arkansas echipaţi în echipament de protecţie, cu mască de gaze pe figură şi au început să strângă păsările moarte.
Localitatea Gilbertsville, Kentucky, 3 ianuarie 2011: Zeci de păsări din aceeaşi specie sunt descoperite moarte sau zac aproape moarte pe proprietatea unei localnice.
Localitatea Labarre, Louisiana, 4 ianuarie 2011: În jur de 500 de păsări din aceeaşi specie sunt descoperite moarte sau zac aproape moarte pe o distanţă de 400 de metri de pe o şosea locală.
A - Beebe, Arkansas, B- Gilbertsville, Kentucky, C - Labarre, Louisiana
Râul Arkansas, Arkansas, 3 ianuarie 2011: În jur de 100.000 de peşti din aceeaşi specie sunt descoperiţi morţi sau aproape morţi pe o distanţă de 32 de kilometri ai cursului de apă. Autorităţile culeg câţiva pentru teste dar în rest nu intervin şi declară că vor lăsa natura să-şi urmeze cursul. Zona respectivă rămâne deschisă pescuitului autorităţile asigurând localnicii că nu este nici un pericol.
Insula Kent, Maryland, 3 ianuarie 2011: Zeci de mii de peşti morţi eşuează pe ţărm. Primele raportări de peşti morţi descoperiţi de localnici sunt de săptămâna trecută. Autorităţile declară că au murit de frig. Întotdeauna peştii din specia respectivă migrează spre zone mai calde înainte de venirea iernii. De data aceasta, dintr-un motiv neştiut, n-au migrat spre sud.
Acestea sunt faptele. În cazul păsărilor, după autopsia a zeci de exemplare, se concluzionează că moartea acestora a fost violentă şi a fost cauzată de unele hemoragii interne cauzate de lovituri puternice, ca şi cum ar fi fost bătute. În rest păsările erau absolut sănătoase, ipoteza că ar fi murit din cauza unei boli misterioase este exclusă. În cazul păsărilor din Beebe, Arkansas explicaţia autorităţilor este că moartea violentă a acestora a fost cauzată de exploziile artificiilor de Revelion. Această explicaţie ridică mai multe semne de întrebare. Cum de n-au murit păsările din localităţile mari, unde spectacolele de artificii sunt mult mai grandioase şi implicit mai zgomotoase decât în aceste mici orăşele din zona rurală a Americii? De ce doar artificiile de anul acesta au cauzat moartea păsărilor? Dacă acceptăm explicaţia asta, cum se explică moartea păsărilor din celelalte două locaţii după Revelion?
Faptul că otrăvirea în masă sau îmbolnăvirea au fost excluse de la bun început face ca o ipoteză mai plauzibilă să fie aceea că moartea acestora a fost cauzată de testarea de către armata americană a unor arme electromagnetice care pot cauza modificări ale mediului. Oare aceasta să fie explicaţia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu