luni, 31 ianuarie 2011

Experimentul Geneva: Traim acelasi prezent o Vesnicie

Stirea oficiala:

In acceleratorul de particule Large Hadron Collider din Laboratorul European pentru Fizica Particulelor (CERN) au fost ciocnite ieri doua fascicule de protoni, in incercarea de a recrea primele clipe de viata ale Universului si de a gasi "particula lui Dumnezeu".
Printre oamenii de stiinta exista temerea ca experimentul ar putea fi scapat de sub control. Directorul general al CERN a admis ieri posibilitatea aparitiei microgaurilor negre, dar a precizat ca acestea nu pot "absorbi" Pamantul si ca vor disparea instantaneu. Conform scepticilor din colectivul CERN, microgaurile negre nu dispar obligatoriu si exista ipoteza ca energia "neagra" nu scade pana la anulare la incheierea experimentului, ci poate creste, ceea ce ar putea duce la disparitia vietii pe Pamant, apoi la temuta "inghitire" a Terrei de catre "materia neagra".

Adevarul ascuns:

Ultima data cand s-a vorbit despre acest Experiment, se spunea ca s-a derulat cu success, insa in realitate, extraterestrii care monitorizeaza terra pt a o ajuta si a o proteja sa faca saltul din 2012 au reusit prima data sa le dezactiveze dispozitivul, iar a doua oara l-au pornit cu success.

De trebuia sa faca acest dispozitiv?

Acest dispozitiv, este o imensa masina de calatorit in timp, prin care reptilienii doreau sa ne blocheze in timp, cu alte cuvinte sa traim in acelasi present pe vecie, astfel incat am fi ramas vesnic sclavii lor, iar anul schimbarii nemaivenind niciodata.
Adevarul este ca noi acum la aceasta ora suntem blocati in aceasta bucla temporala, iar pt a iesi din aceasta bucla temporala trebuie sa ne gandim cu totii la acelasi lucru, pt ca gandul transcede bariera spatiu-timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu