vineri, 14 ianuarie 2011

Păsări moarte... oameni asasinaţi...

În ultima săptămână, emisiunile de ştiri ne-au asaltat cu imagini despre mii de păsări moarte căzute din cer. Inclusiv în România. Acest articol ne prezintă o posibilă explicaţie. Citat:
Cât priveşte motivul direct al asasinării lui John Wheeler, susţine raportul, acesta ar fi transportul de săptămâna trecută al Fosgenului provenit din Irak, la bordul unei aeronave KC-767 „tanker” de la baza aeriana din Little Rock, în ruta spre Afganistan, care se spune că ar fi experimentat o defecţiune critică a sistemelor de şpreiere aeriană, la scurta vreme după decolare, peste Arkansas, provocând căderea din cer a mii de păsări negre cu aripi roşii, având aparatul respirator complet distrus. Conform unor rapoarte americane, aproximativ 5.000 de păsări au fost ucise dintr-o dată, fiind îndepărtate imediat de către Agenţia de Mediu Americană, ai cărei lucrători purtau costume protectoare HazMat (substanţe periculoase), precum şi măşti de gaze. Cauza morţii acestor păsări a fost „traumă a ţesutului pieptului, cu cheaguri de sânge în cavitatea toracică şi sângerare internă intensă”. Păsările arătau ca şi cum ar fi fost lovite cu ceva, dar raportul GRU susţine că traumele prezentate coincid cu efectele expunerii la agentul chimic Fosgen.
Este important de observat că Arsenalul Pine Bluff care se auto-intitulează „Arsenalul Americii” deţine o cantitate estimata de 63.000 tone metrice ale gazului otrăvitor Fosgen, descris ca una dintre cele mai înfricoşătoare arme chimice folosite vreodată, datorită abilităţilor sale de a cauza pur-şi-simplu, explozia plămânilor şi a sistemului respirator. Arsenalul a fost acuzat în trecut de către Rusia pentru că nu ar fi dezvăluit pe deplin agenţii chimici luaţi din Irak între 2003-2008. Acuzele Rusiei de vara trecută susţin de asemenea că SUA nu ar fi distrus stocul de gaz Fosgen luat din Irak şi că Arsenalul Pine Bluff ar fi început un program accelerat de injectare a gazului în adâncime, cauzând din nefericire peste 500 de cutremure minore care au alertat populaţia locală...
Mai îngrijorător, încă, este faptul că precum susţine raportul GRU, americanii au început transportul masiv al agentului otrăvitor Fosgen înspre Afganistan, unde atunci când va fi folosit, ei vor putea susţine că nu au nimic de a face cu asta, iar nimeni nu va putea dovedi contrariul. Se spune de asemenea că nici o ţară vestică, incluzând Statele Unite, nu mai posedă capabilitatea de a fabrica Fosgen, astfel ca valoarea stocului existent, să fie incalculabilă, în special în situaţiile de război precum cea din Afganistan, unde forţele inamice sunt staţionate ferm în teren ostil.
Despre asasinarea lui John Wheeler, filmuleţul următor:

Chiar mai înfiorător decât acest incident e faptul că acest raport GRU arată că aceasta a fost a 2-a eliberare de Fosgen în doar doua zile, întâia rezultând în peste 100.000 de peşti morţi, de asemena în Arkansas, chipurile tot ca urmare a unei „defecţiuni critice”.
Mă întreb acum dacă nu cumva serviciile ruse acoperă oarecum pe americani, în ceea ce ar putea fi extrem de probabil, un test al armelor cu unde scalare. Cât de probabilă este coincidenţa a două accidente similare în doua zile şi câtă credibilitate putem acorda afirmaţiei că puterile vestice nu au capabilitatea de a fabrica Fosgen? Dacă o armată de mâna a IV-a a fost capabilă, tare mă îndoiesc că puterii care cheltuieşte anual pentru „apărare” cât restul lumii la un loc, nu îi lipsesc mijloacele – Eufrosin.
Când John Wheeler ar fi descoperit ce se întâmplă cu stocurile de Fosgen irakian, el ar fi călătorit de la casa lui din statul Delaware, spre Washingotn D.C., unde a ameninţat pe faţă că va prezenta lumii pe oficialii responsabili ai Pentagonului şi ai Casei Albe. Trist dar atât de conform cu practicile „democraţiei” americane, când Wheeler a declarat că va prezenta publicului ceea ce se întâmplă, el a fost desemnat să fie ucis şi ca avertizare pentru alţi amatori care s-ar gândi să expună crimele regimului de ocupaţie al Americii, corpul lui a fost aruncat într-o groapă de gunoi, astfel încât întreaga lume să vadă.
Filmul înregistrat într-o clădire de birouri aflată în Wilmington, Delaware cu o zi înainte ca el să fie descoperit mort într-o grămada de gunoi, arată un bărbat confuz, umblând pe jumătate desculţ, cu celălat pantof în mână, evident drogat sau grav afecat psihic în alt mod. Tocmai în ţara în care au fost dezvoltate tehnologiile de control mental, comportamentul subit deviat al unui cetăţean al ei, nu trebuie să ne surprindă.
Astfel, încă un alt bun american care a luptat pentru a-şi salva ţara de la distrugere, a fost asasinat.
Trist, dar moartea lui va trece neobservată de către un public gata îndobitocit de către mass-media care deja îi ia în derâdere pe cei ce îşi pun întrebări asupra versiunii oficiale care susţine ridicol că păsările ar fi fost trăznite, sau doar aşa, speriate de moarte de nişte fenomene atmosferice aleatorii. Monştrii care au pus labele pe America, nu cunosc limite în pofta lor perversă de a conduce lumea.
Uitasem să menţionez… John Wheeler era deasemena membru al CFR (Council on Foreign Relations), organizaţie elitistă de prim rang. Asta dovedeşte că stăpânii din umbră ai masoneriei, nu pregetă să îşi sacrifice slugile atunci când acestora le revine conştiinţa.
Marele revolutionar american Noah Webster, a spus odată: „Fiecare copil din America ar trebui să îşi cunoască ţara. El ar trebui să citească cărţi care îi vor inspira idei folositoare lui, în viaţă şi în practică. De îndată ce îşi deschide buzele, el ar trebuie să repete istoria lui şi a ţării sale.
Majoritatea americanilor care trăiesc astăzi, au eşuat totalmente în ascultarea acestor învăţături, devenind mai degrabă exact ceea ce stăpânii lor au vrut ca ei să devină… nişte imbecili.
Noi, românii, suntem conduşi pe acelaşi drum al îndobitocirii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu