miercuri, 23 februarie 2011

Von Braun: Exista un “Plan al Illuminati” privind Noua Ordine

 
Dr. Wernher von Braun, (foto) seful programului nazist de rachete, a fost adus în America dupa razboi, deoarece guvernul USA considera cunostintele si expertizele sale prea vitale ca sa cada în mâinile inamicilor.
Dr. von Braun a adus o multitudine de informatii spicuite de la alti oameni de stiinta de top nazisti ca seful sau, generalul SS Hans Kammler.
Von Braun a fost inplicat in lucrarile privitoare la vehiculele cu propulsie anti-gravitatie. Avand acces la programele secrete ale NASA, von Braun se pare ca a început sa vada imaginea de “ansamblu” în ceea ce priveste adevaratele obiective ale programului spatial al Americii si modul în care complexul militar-industrial a fost manipulat în conformitate cu o secreta si ascunsa agenda.
Dr. Carol Rosin era o executanta in industrie atunci când l-a întâlnit prima oara pe dr. Wernher von Braun, în februarie 1974. La acest moment, înainte de moartea sa, în 1977, von Braun i-a marturisit Dr. Rosin agenda ascunsa a  NASA.
Invitând-o în biroul sau, von Braun a uimit-o pe Dr. Rosin prin explicatia ca totul conducea la un control planetar în cadrul unui opresiv Unic Guvern Mondial.
Conform Dr. Rosin, (http://www.youtube.com/watch?v=CaTgOSHbBEI ) von Braun i-a dat apoi o indicatie extrema: El a spus ca o secreta putere trans-nationala, deja existenta, va actiona pentru a detine controlul permanent asupra acestei planete, printr-o falsa invazie extraterestra din spatiu.
Potrivit lui von Braun, armele amplasate in spatiu, cunoscute mai târziu ca programul “Star Wars”, urmau sa fie promovate ca un “scut” împotriva rusilor. Apoi, ca o aparare împotriva  natiunilor “necinstite”. Apoi, ca protectie împotriva asteroizilor si meteoritilor. În cele din urma le-ar fi prezentat ca o masura de protectie împotriva unei amenintari extraterestre.
Potrivit lui von Braun, toate aceste ratiuni ar fi minciuni. Aceste arme bazate in spatiu ar fi inutile împotriva bombelor nucleare din valizele[ portabile] disponibile chiar si în 1974, precum si impotriva terorii  chimice, virale, bacteriene si biologice.
Mai important, von Braun i-a spus Dr. Rosin ca aveam deja tehnologia pentru a construi vehicule anti-gravitate si întregul sistem de transport care nu ar necesita asa-numitii combustibili “fosili”. În locul lor, ei foloseau “fascicule” de energie, eliminand complet poluarea.
IMPLICATII
Daca armele bazate pe tehnologiile spatiale nu sunt dezvoltate pentru a proteja SUA si pe aliatii sai, de ce sunt în curs de elaborare? Ar putea rezistentii, fie ele state-natiune sau grupuri izolate care se opun venirii Noii Ordini Mondiale, sa fie delimitate (izolate) si eliminate?
O alta posibilitate este ca acest fel de arme spatiale vor face parte dintr-un spectacol de lumini cu ” fum si oglinzi”, proiectat pentru utilizarea în “Proiectul Blue Beam” cu a lui falsa ilustrare a unei invazii extraterestre.
Potrivit Dr. Steven Greer, seful “Proiectului Dezvaluirea”, “…. perspectiva existentei unei entitati din umbra, para-guvernamentala si transnationala, care a pastrat secretele OZN , este posibila – si are in plan o  înselaciune, care va face ca evenimentele din 9 / 11 sa para un pitic [pe langa ce va urma] … ” Acesta este un scenariu pe care tot mai multe persoane din interiorul guvernului nostru au început sa-l dezvaluie.
Dr. Greer scrie: “Incepand cu 1992 mi-a fost prezentat acest script de catre cel putin o duzina de oameni bine plasati in interior[ in interiorul guvernului]. Desigur, initial am râs, gândindu-ma acesta[scriptul, scenariul] este prea absurd si prea departe dus…. si înca altii mi-au spus  în mod explicit ca lucrurile care arata ca si OZN-urile, dar care sunt construite si sub controlul celor mai adanci  proiecte secrete “la negru”, au fost utilizate pentru a simula – pacaleala ET-apar ca evenimente, inclusiv unele rapiri si mutilari de vite, pentru a semana de timpuriu semintele fricii în ceea ce priveste viata în spatiul cosmic. Si asta la un moment dat, dupa terorismul global, evenimentele putandu-se desfasura  folosind de acum revelata  Reproducere a Vehiculelor Straine (ARV, sau prin inginerie inversa a OZN-urilor facute de om prin studierea ambarcatiunilor reale ale ET) pentru pacaleala unui atac asupra Pamantului. “
Scopul acestei invazii  extraterestre din spatiu era simplu: Crearea unui inamic comun si impingerea tuturor natiunilor catre spunerea sub un Unic Guvern Mondial. Si în cuvintele  Dr.-ului Greer: “…în cele din urma pentru a justifica cheltuirea trilioanelor[de dolari] pe arme spatiale … unind astfel lumea in frica, în militarism si razboi”.
Greer sustine ca filmele de la Hollywood au implantat în mod deliberat o teama fata de ET: “… aceasta conditionare mentala de teama fata de ET a fost subtil armata de decenii, ca pregatire pentru viitoarele minciuni … Planul este de a crea, în cele din urma, un nou si durabil inamic din afara planetei … “
Exista Flota Spatiala?
Posibilitatii existentei unei flote spatiale ” din afara planetei” i-a fost data mai multa crezare, chiar recent, atunci când un tanar hacker scotian, Gary McKinnon,   a ” spart” recent calculatoarele Pentagonului  si dupa cum se spune a scos la iveala numele unora dintre flotele noastre spatiale americane ” din afara planetei” (identificate în cadrul abrevierii: USSS), doua nave spatiale specifice (USSS LeMay si Hillenkoetter USSS), precum si numele diverselor echipaje, gradele lor, precum  si transferurile  între diferitele misiuni ale navelor spatiale “din afara Pamântului “.
Aceasta încalcare a securitatii informatice a înfuriat atât de tare conducerea Pentagon-ului incat Guvernul SUA,  în prezent, încearca sa obtina extradarea lui McKinnon din Regatul Unit pentru a-l acuza de “computer hacking”  care are drept pedeapsa inchisoarea pe viata! Desigur, ca aceasta este o modalitate de a reduce la tacere permanent un incomod descoperitor de informatii interzise.
 
CONCLUZIE
Acum, ca stim planurile Illuminati, ne putem pregati pentru cea mai mare frauda din istoria omenirii avertizandu-i si pe altii, si  decizand cum am putea face fata scenariului inselator al unei invazii straine din spatiu.”  http://www.henrymakow.com/von_braun_beware_fake_alien_th.html
Ca este asa o dovedeste multitudinea de OZN-uri, aparute din ce ce mai des, in diferite colturi ale lumii, in special la ore de varf, pentru a putea fi imortalizate cu ajutorul camerelor existente aproape in toate telefoanele mobile, la ora actuala. Nenumaratele simpozioane si congrese tinute pe aceasta tema si mediatizate, precum si interesul Vaticanului in aceasta problema, sunt alti factori care sustin aceasta teorie. Si nu in ultimul rand un articol de azi mi-a atras atentia in mod deosebit: ET ar putea invada Australia
Melbourne: Expertii din Australia si-au exprimat temerile ca o invazie straina la scara completa a Teritoriul din Nord este pe cale sa aiba loc.
Cu toate acestea astronomii si politia spun ca flacarile vazute pe o intindere de 360 km de-a lungul coastei au fost probabil cauzate de un curent de meteori.
Dar OZN-logistii de înalta calificare au declarat ca ei cred ca luminile stralucitoare au fost nave din spatiu intr-o misiune de cercetare premergatoare unui atac si expertul in OZN-uri al bazei Darwin, Alan Ferguson, a declarat ca luminile au fost in mod cert “aliens”.
“Acestea toate arata ca o activitate a OZN-urilor,” l-a citat Daily Telegraph ca spunand.
“Meteori, de obicei, doar fulgereaza cerul si lasa o coada.  Dar OZN-urile vor ramâne în acelasi loc si se vor misca în sus si în jos si dintr-o parte în alta.. Miscari rapide.
“Acesta este modul în care ele actioneaza”, a explicat el.
Ferguson a declarat ca OZN-urile aproape întotdeauna au venit la Top End în timpul sezonului uscat.
” Poate [credem asta] doar pentru ca exista  mai putini nori[in aceasta perioada] si putem vedea mai bine. Sau poate pentru ca suntem mai mult timp afara în sezonul uscat”, a spus el.
“Sau poate ca  OZN-urile sunt interesate de activitatea noastra militara. Exista întotdeauna mai multe dintre ele in timpul (Operatiunii) Pitch Black”, a spus el.
Inspectorul Bruce Porter a spus ca politia a primit numeroase apeluri in legatura cu luminile in jurul orei 9 pm pe 25 mai si a lansat chiar si o cautare atunci când s-au temut ca o barca ar fi fost în primejdie.
“Am luat-o în serios, dar sunt indicii ca nimeni nu lipseste”, au spus ei.
Chiar luna trecuta NT News a raportat cu privire la modul in care invadarea unui oras  de catre OZN-uri a fost înregistrata în cel mai renumit muzeu din lume pentru viata extraterestra.
Dar Superintendentul Porter crede ca luminile au fost, probabil, un curent de meteori.”
Tot nu demult,  fizicianul Stephen Hawking a avertizat: ” Nu vorbiti cu strainii“. De ce se acorda dintr-o data atata atentie acestui fenomen, care a fost semnalat cu multe secole in urma, dar tratat cu indiferenta pana ACUM?
Sa fie acesta motivul pentru care seful CIA, Leon Panetta l-a vizitat pe Basescu? Mi se pare plauzibil, pentru ca ar fi printre putinele motive pentru care Muntele s-ar deplasa la Mahomed  si nu invers.
Toata lumea vorbeste de ” The Big Disclosure” iar unele voci sustin ca va avea loc pe 4 iulie, de Ziua Americii. Ce moment mai bun  decat o parada militara s-ar putea alege, atunci cand toate fortele armate sunt prezente in strada in mod justificat.
sursa
Cititi si: “Sumar articole”
Sursa: Enigme si Conspiratii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu