luni, 21 februarie 2011

5 Milioane de Animale Marine Moarte in râul Mara – Kenya

  

Agentia Nationala Pentru Protectia Mediului, Ministerul Sanatatii si Asociatia pentru protectia animalelor – Kenya Wildlife Service investigheaza moartea suspecta a 5 milioane de animale marine aflate in râul Mara. Agentia Pentru Protectia Mediului este sigura ca moartea animalelor a survenit in urma repetatelor deversari de substante toxice in râu.  Ei sunt siguri de acest lucru pentru ca au mai semnalat si in trecut multe nereguli prin rândul fermelor instalate pe malul râului iar cu toate acestea autoritatile nu au luat nici o masura pana in momentul tragediei.
   Ben Kipeno, un reprezentant din Nordul Rezervatiei declara urmatoarele : “Moartea a survenit in urma deversarii substantelor toxice de la fermele aflate in partea de sus a râului in acest fel fiind afectate toate animalele dealungul raului pana la baza rezultand un numar foarte mare de animale moarte – 5.000.000. Printre animalele care au mai fost afectate se numara  crocodili, hipopotami si toate animalele care depind de apa raului Mara”
Gabriel Tambushi angajat la Agentia Nationala Pentru Protectia Mediului (ANPM) sustine alta teorie : “Moartea pestilor si a animalelor care depindeau de acest rau  a survenit in urma schimbarii bruste de temperatura rezultand in aparitia unui strat de ceata densa la suprafata râului iar in acest fel animalele marine fiind inhibate sa mai revina la suprafata pentru a respira” el astfel eliminand orice ala teorie legata de substantele toxice.
   Oare acestea sunt cauzele tinand cont de faptul ca in ultima vreme cazurile de morti neexplicate ale animalelor apar din ce in ce mai des ?
Conspiratie.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu