duminică, 20 februarie 2011

duminică, 20 februarie 2011



Trei nave spaţiale extraterestre se indreapta spre Pamant! Oamenii de stiinta prezic ei vor ajunge la începutul anului 2011.
întâlnirile OZN continua să crească - ca documentate pe WWN. Şi oamenii de ştiinţă de la SETI (Search pentru inteligentei extraterestre), o organizaţie independentă non-comercial, au facut un anunt major:
"Trei nave spaţiale gigant se îndreaptă spre Pământ. Cea mai mare una dintre ele este de 300 km lăţime. Alte două sunt uşor mai mici. În prezent, obiectele sunt în mişcare au trecut de Jupiter.Judecând prin viteza lor, acestea ar trebui să fie pe Pământ  la începutul anului 2011, "a declarat John Malley, expert de la studii extraterestre SETI.
Nave spaţiale au fost detectate de sistemul de căutare HAARP. Sistemul din Alaska, a fost conceput pentru a studia fenomenul de lumini ale nordului. Potrivit cercetătorilor SETI, obiectele sunt nave spaţiale extraterestre. Acestea vor fi vizibile în telescoape optice, de îndată ce ajunge la orbita lui Marte - cândva în martie 2011. Guvernul SUA a fost semnalat informat despre eveniment.
cercetatorii SETI au petrecut cincizeci de ani de monitorizare a spaţiului. Profesorul Malley a spus că au probe concludente că "suntem doar nou-veniţi în această lume mare şi neexplorate. Mulţi cred că există multe alte civilizaţii în spaţiu alături de civilizaţia noastră. "
Wikileaks a lansat recent multe documente clasificate care dovedesc că NASA şi la nivel înalt oficial american sunt conştienţi de cele trei nave ce se apropie de pamant şi fac planuri pentru a lupta impotriva unei posibile invazii extraterestre. Ele au fost tăinuirea de informaţii de la public SUA de zeci de ani. Wikileaks, de asemenea, confirmă faptul că OZN observarea în ultimele trei luni a dovedi că invazia extraterestra (SETI prezis de mult timp) a început. Cele trei nave va marca începutul oficial al invazia extraterestră.
Malley a spus că recent, un oficial chinez, Mao Kan, a obţinut mai mult de 1.000 de fotografii secrete NASA  ilustrând nu numai urme umane, dar chiar şi o carcasă uman pe suprafaţa Lunii. Unele dintre oasele în carcasă lipseau, a declarat oficialul. Cadavru uman trebuie să fi fost abandonat pe Luna de la o nava extraterestra, în timp ce extratereştrii păstrat unele probe de ţesut pentru cercetare.
Dr. Ken Johnston, fostul manager al datelor şi Photo Departamentul de Control de la NASA Lunar Primirea de laborator, a declarat că astronauţii americani au găsit şi fotografiat ruinele antice de origine artificială pe Lună. astronautii americani au văzut mecanisme mari necunoscute pe Lună.
Atât Johnston şi Mao Kan sunt de acord că nave spaţiale extraterestre sunt rubrica pentru Pamant.
La inceputul lunii februarie a anului 2011, ONU va începe pregătirea cetăţenilor din lume pentru atacul din cele trei nave spaţiale - care se crede ca provin de la Planet Zeeba

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu