miercuri, 2 februarie 2011

HAARP

SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), o organizatie independenta non-comerciala, a facut urmatorul anunt de mare importanta:Trei nave-gigant extraterestre se indreapta inspre Pamant. Cea mai mare dintre ele are un diametru de 300 de kilometri. Celelalte doua sunt sensibil mai mici. In prezent, obiectele au trecut de Jupiter. Judecand viteza lor, ele ar trebui sa ajunga pe Pamant la începutul lui 2011, a declarat John Malley, un expert in extratereotri de la SETI.
Navele au fost identificate cu ajutorul sistemului de cautare HAARP. Sistemul, ce-si are baza in Alaska, a fost construit pentru a studia fenomenul aurorelor polare. Conform cercetatorilor SETI, navele vor fi vizibile cu ajutorul telescoapelor optice, de indata ce vor ajunge in orbita lui Marte. Intre timp, si guvernul SUA a fost informat despre acest eveniment.
WikiLeaks a dezvaluit recent multe documente clasificate care demonstreaza faptul ca NASA si oficialii SUA sunt constienti de faptul ca spre Pamant se indreapta trei nave extraterestre, si fac deja planuri pentru a se lupta cu aceste nave. Cele trei nave extraterestre vor marca inceputul oficial al invaziei extraterestre.
Oamenii de stiinta de la SETI mai cred ca cele trei nave extraterestre provin de pe planeta Zeeba.

Sursa: ……Astro……

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu