miercuri, 19 martie 2014

Unde este "Dumnezeu"?

Sa-l cautam pe "Dumnezeu"!


                                      

Multi oameni se intreaba : 

  1. Exista Dumnezeu? 
  2. Unde este Dumnezeu?
  3. Exista unii oameni care au inteles unde trebuie sa-l caute pe Dumnezeu, iar acei oameni sunt putini, cei care traiesc experienta iluminarii, adevarati maestrii spirituali. 
 Acesti mari maestrii spirituali ne invata ca trebuie sa-l cautam pe Dumnezeu in interiorul nostru, nu in exterior. 
Dumnezeu se afla in fiecare dinre noi si in tot ce ne inconjoara, dar depinde de fiecare dintre noi cand ne hotaram sa-l descoperim. 
Calea spre Dumnezeu este frumoasa, dar nu este usoara, este o cale a renuntarilor, trebuie sa renuntam in a gandi negativ, trebuie sa renuntam la invidie, barfe, egoism, trufie, etc...
 Pentru inceput trebuie sa oferim tuturor "Iubire si Lumina" , sa gandim pozitiv,benefic,indiferent ce se petrece in jurul nostru, sa ridicam vibratiile corpului nostru prin gandirea pozitiva si prin meditatie.
  


 "Schimbarea trebuie sa inceapa de la noi si prin noi se vor schimba si cei din jur". 
Fiecare om isi construieste propriul drum in viata, totul incepe prin modul in care gandeste, nu poti impune nimanui sa se schimbe, dar  TU ITI POTI SCHIMBA MODUL DE GANDIRE.  

Daca ai o gandire pozitiva lumea va sta cu drag in jurul tau. Fiecare dintre noi au avut experiente cand s-au intalnit cu un om in jurul caruia nu i-a prea placut sa stea si au fost cazuri cand ne-am intalnit cu oameni care emana o energie pozitiva si era o placere sa stai in jurul lor.
  
 Oamenii au abilitatea de a simti vibratia, starea de spirit, a persoanelor din jurul lor. Unele persoane au acesta abilitate mai dezvoltata iar altele mai putin dezvoltata, dar fiecare dintre noi avem aceasta abilitate. 

 Prin gandire pozitiva si meditatie o sa obtineti abilitati de a simti vibratia persoanelor din jur, o sa aveti premonitii despre viitor, o sa stiti ce gandesc persoanele din jur, chiar daca nu stiti cuvant cu cuvant ce e in gandul lor, o sa stiti scopul actiunii lor.  
 In acest articol gasiti informatii despre meditatie:   TEHNICI DE MEDITATIE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu