duminică, 23 martie 2014

Puterea gandului

Gandirea pozitiva nu inseamna ca iti bagi capul in nisip si ignori situatiile mai putin placute ale vietii. Gandirea pozitiva inseamna sa abordezi neplacerile intr-un mod mai pozitiv si mai productiv.

Gandirea pozitiva ne poate influenta sanatatea si starea de spirit.  Gandurile pot fi transmise de la un om la altul, suntem inconjurati de un ocean de ganduri. Fiecare om primeste si emite ganduri in acest ocean, fiecare are propria lui lume de ganduri si toate aceste lumi se dizolva in marele ocean al Mintii Cosmice.
Gandirea pozitiva

Fiecare gand este insotit de o anumita vibratie si cu cat este mai puternic, poate influenta materia din jur. Cu cat ne indreptam mai mult atentia spre o anumita directie, prin puterea gandului se vor produce anumite efecte care sunt direct proportionale cu puterea de concentrare a emitatorului si cu numarul persoanelor care isi intreapta atentia in acea directie.
Totul in jurul nostru este vibratie, materia ce ne inconjoara este vibratie la diferite frecvente, gandurile sunt vibratie la fel  si lumina pe care o vedem ,  undele radio care sunt tot vibratie pe care nu le vedem.Un lucru pe care nu-l vedem, nu inseamna ca nu exista.
Corpul uman contine un procent de 55% - 65% apa. 
Savantul japonez Masaru Emoto a scris pe hartie anumite mesaje si le-a introdus intr-un pahar cu apa sau chiar a asezat paharul pe aceste hartii. Dupa ce a pus mesajele in preajma paharelor cu apa, el a supus aceasta apa la un proces de inghetare si a observat ca difera cristalele de gheata in functie de mesajul scris pe hartie.  Cristalele de la mesajele pozitive erau ordonate si cu forme regulate iar cristalele de la mesajele negative, erau neregulate, urate.
Gandul este o forta ca si gravitatia

Gandul este o forta ca si gravitatia, atractia, respingerea.Prin puterea de a va controla gandurile  puteti dobandi puterea de a influenta pe cei din jur.Gandurile pot influenta mase de oameni, astfel cei cu o vibratie mai mare pot sa influenteze pe cei cu vibratie mai mica. De aceea cei care isi pot controla gandurile devin Zei pe acest pamant.

Legea Atractiei prin Rezonanta

In "lumea gandurilor" la fel ca in intreg universul, functioneaza "legea atractiei universale". Oamenii care au ganduri similare se simt atrasi in mod natural unul de catre celalalt. Fiecare dintre noi detine puterea de a alege gandurile si de a atrage influente care corespund cu acele ganduri.
"Omul este ceea ce gandeste". 
Aceasta este o mare lege psihologica. Nu ganditi niciodata sunt bolnav, am imbatranit, sunt prost etc...
trebuie sa ganditi pozitiv: sunt sanatos, chiar daca ai 60 de ani spui ca te simti ca la 18, sunt destept, puternic....
Orice gand, orice impuls al mintii este transmis celulelor, fiind influentate de diferite conditii si stari ale mintii.
Daca mintea este deprimata, confuza sau contine ganduri si emotii negative, acestea sunt transmise prin nervi fiecarei celule a organismului, afectandune sanatatea. 



Gandirea pozitiva ne ajuta sa avem un corp si o minte sanatoasa, sa fim inconjurati de catre oameni minunati cu aceeasi vibratie. Cei cu o vibratie pozitiva nu pot fi influentati de gandurile negative de frecventa joasa, ale persoane cu vibratie negativa, care isi indreapta atentia si gandurile negative aupra lor.
 Este la fel cum  "intunericul nu poate patrunde in lumina"
.


Vibratia corpului nostru poate fi ridicata prin gandire pozitiva si meditatie, prin renuntarea la ganduri negative, distructive, barfe, de fiecare data cand luam o decizie impotriva cuiva sa ne gandim daca noua ne-ar conveni sa faca cineva acelasi lucru cu noi. Cand faci rau unei persoane, acea persoana isi indreapta atentia cu ganduri negative asupra ta si te influenteaza. 
Daca iubesti totul in jurul tau, oameni, animale, plante, tot ce te inconjoara, daca sufletul tau e plin de iubire, gandurile negative nu pot sa te influenteze. 


Prin ganduri "Pozitive si Iubire" putem schimba lumea, dar mai intai trebuie sa te schimbi tu si apoi pe cei din jur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu