duminică, 30 martie 2014

De ce nu vedem adevarul ?!



Suntem colonizati,Noua Ordine Mondiala, suntem sclavi moderni , traim intr-un sistem de sclavie ascuns. Ce ne inpiedica sa vedem adevarul din jur?
V-ati intrebat vreodata cine ne conduce cu adevarat? Pe scurt este vorba de cei mai puternici, bogati si influenti oameni de pe planeta, pe care nu-i vedem niciodata, nu stim cine sunt si unde se afla. Un mic grup de persoane conduc lumea din umbra si incearca sa instaureze Noua Ordine Mondiala.
Multe tari au fost cucerite nu prin razboaia cum era inainte, s-au folosit metode perfide, viclene, malefice si ascunse, fara ca populatia din acea tara sa realizeze ce se intampla.



 Au fost folosite mecanisme perfide, in general bancar-monetar-economic-financiar , conducatorii acestor tari devenind marionetele celor care conduc din umbra si populatia devenind sclavi moderni, fara ca acestia sa realizeze acest lucru.
Mai multe tari au fost atacate, cucerite, transformate in colonie si exploatate din UMBRA.


Ce ne impidica sa vedem adevarul si realitatea din jur?

Acest guvern din umbra , se foloseste de Mass Media, metode  de distrugere Mentala si Psihica, Scoala, otravirea alimentelor din supermarketuri, Vaccinuri, Inflatie, etc...

Distrugerea mentala - Prin aceasta tehnica de control al maselor, oameni sunt supusi unui proces de distrugere mentala premeditata, prin folosirea unor tehnici si metode prin care creerul omului sa fie pur si simplu distrus. Scopul acestei tehnici este pentru a limita capactatea persoanelor de a intelege lumea in care traim, pentru a nu-ti pune intrebari,pentru a nu cauta raspunsuri, pentru a respecta autoritatea, pentru a fi obedient.

Scoala - Imprimarea unor tipare de functionare inca din copilarie pentru a fi obidienti fata de autoritati, indoctrinare, invatarea unei istorii false, lipsa prezentarii adevarului despre lumea reala, distrugerea potentialului, pregatirea pentru viata de sclav.

Mass Media - Prin ziare,emisiuni de stiri, siteuri de stiri, posturi de radio nu este prezentat adevarul despre lumea reala, lumea este informata prin prezentarea de informatii false.

Otravirea alimentelor din supermarket -  cimicale, pesticide, aditivi, E-uri, conservanti, arome, MSG, hormoni, organisme modificate genetic, otrvirea apei cu fluor, otravire aerului prin pulverizarea de aerosoli din avioane, etc...

Au fost ascunse descoperiri despre Energia Libera (Free Energy), suntem prostiti ca traim in saracie si in crize financiare care nu se mai termina, ca suntem amarati.
 E bine asa? E moral?


Pemtru subtitrare in RO click pe "captaion" si selectati limba.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu