luni, 20 decembrie 2010

Sfarsitul! 21 decembrie 2012 sau nu?

Informatiile contin material adevarat despre Pamant, Sistemul Solar si viitorul acestuia. Nepasatorii pot trece cu vederea ce voi scrie mai jos. M-am documentat si sunt 90% convins de ceea ce se va intampla. Pe cei care ii intereseaza viitorul si vor sa afle adevarul despre informatiile secrete tinute de NASA de mai bine de 20 de ani, va invit sa cititi materialul de mai jos. Deasemnea astept parerile voastre despre articol si despre viitor.
Articolul contine o scurta informatie despre ce se va intampla in 2012 si toate informatiile descoperite pe parcursul timpului de NASA.

Multe lucruri sunt inexplicabile pe Pamant. De exemplu Stonehenge. Nimeni nu stie sigur cine le-a facut sau cum s-au format, insa nu asta incerc sa explic. Sunt sigur ca multi dintre voi ati auzit de Y2K (Anul 2000, 1 ianuarie, ora 00:01) cand lumea se va opri. S-a intamplat ceva? Nu. Nici atunci nu am crezut lucrul ala, si nu am crezut nici o poveste pana acum. Ceea ce spun nu e o poveste. Anul 2012, data de 21 decembrie, va fi anul in care Pamantul va intalni o mare lovitura. NASA stie despre ce este vorba, si la fel unele guverne ale tarilor de pe Pamant. Stiau din 1983 ce se va intampla in anul 2012, insa totul a fost tinut secret pana acum pentru ca populatie sa nu intre in panica.
In istoria lumii sunt mai multe preziceri despre anul 2012. Nostradamus: “Un obiect mare se indrepta spre planeta noastra si va ajunge in anul 2012, insa nu ne va lovi.”, Albert Einstein ne-a avertizat despre inversarea polilor, profetia Maya: “Ei stiu de lucrul acesta de acum cateva mii de ani. Dupa calendarul lor, anul 2012 este anul sfarsitului, cand Pamantul isi incheie marele ciclu.” Asa arata in calendarul Maya, datele inceperii si sfaristului: “inceputul 0.0.0.0.0 , 11 august 3114 i.Hr. si sfarsitul 13.0.0.0.0, 21 decembrie 2012″, Biblia ne avertizeaza si ea, mai exact o fotografie din versiunea Hebrew, insa sunt multi alti oameni, multi alti oameni de stiinta, multi alti credinciosi, multe alte semne si desene stravechi care ne avertizeaza despre acest eveniment, iar toate se refera la acea data, 21 decembrie 2012.
Ma intreb. Oare din aceasta cauza se cauta cu disperare viata pe o alta planeta? Oare chestiile care au fost spuse nu au fost facute publice pentru ca sunt prea adevarate ca sa fie crezute? Oare au un plan secret sau oare sunt speriati ca nici ei nu pot face nimic impotriva naturii? Oare v-a mai exista viata dupa 2012?
Vine momentul in care o sa va spun cauzele producerii acestui eveniment si urmarile. Ani de zile au fost tinute secrete niste documente in care s-a calculat ca o planeta din afara Sistemului Solar va duce la disparitia vietii pe Pamant. In 1982 NASA a recunoscut acest lucru, insa nu l-a facut public. In 1983 NASA a lansat IRAS (Infrared Astronomical Satellite) care a localizat un obiect foarte mare de marimea Jupiterului. Obiectul a fost numit Planeta X (Nibiru). Nibiru era a 7-a planeta dintr-un set de 7. Stramosii nostrii considerau ca a 6-a planeta se aseamana foarte mult cu Pamantul si ca este locul unde locuiesc Annunaki. Asa ca anul 2012 este anul in care planeta Nibiru va trece prin Sistemul nostru Solar. Nibiru va trece printre Pamant si Soare. Acest lucru se intampla o data la 3600 de ani si este cel mai plauzibil lucru pentru care se poate explica de ce s-a scufundat Atlantida sau multe alte lucruri. Se considera ca 2012 este al 3600-lea an de cand s-a intamplat ultima data. Poate ca inaintea noastra a mai fost o civilizatie si noi nu stim de ea. Poate ca ei au construit ce azi nu poate fi explicat de oamenii de stiinta.
Anul 2012, venirea planetei Nibiru in Sistemul Solar este anul in care planeta noastra se va reinnoi, cand tot ce e vechi va disparea si va aparea ceva nou. Nibiru poate fi vazut pe cer incepand cu data de 15 mai 2009, insa doar din locatiile sudice. Din mai 2011, Nibiru poate fi vazut de oriunde din lume. Din acea data Nibiru va trece in plan de eclipsare si va arata cat dimensiunile lunii, ca un al doilea soare. Primele semne vor fi cele climatice, dupa care cutremurele, insa ce e mai rau se va intampla incepand cu data de 14 februarie 2013, cand Pamantul v-a ajunge intre Nibiru si Soare. In acel moment va incepe procesul de reformare a Pamantului si anume schimbarea polilor. Acela va fi momentul critic. Pamantul se va opri in loc timp de 3 zile. Cutremure, tsunami-uri, pamantul va crapa, vor aparea vulcani, iar Pamantul va capata o noua infatisare. Incepand cu 1 iulie 2014, Nibiru nu v-a mai afecta Pamantul deloc, parasind Galaxia noastra. Cea mai inspaimantatoare stire spune ca NASA, D.O.D., National Military Inteligence, S.E.T.I. si C.I.A, cred ca 2/3 din populatie v-a disparea o data cu acest eveniment. Cu toate acestea nimeni nu ia nici macar o masura in privinta la ceea ce se va intampla.
Urmarile sunt minunate. Omul iubeste natura, insa in acelasi timp o distruge. Totul are un ciclu si trebuie respectat. In urma acestui ciclu vor aparea munti noi, oceane, rauri, insa majoritatea animalilor terestre si subacvatice vor disparea. Toate se vor schimba, numai un lucru nu. Religia, credinta in Dumnezeu.
Sper ca v-am facut sa intelegeti, asa ca opriti ura, opriti violenta, razboaiele si incetati sa distrugeti natura. Ce o sa se intample ramane de vazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu