vineri, 4 aprilie 2014

Totul porneste de la un Gand!

Orice gand influenteaza pozitiv sau negativ persoana sau evenimentele  la care ne gandim.

                                               

Totul porneste de la un gand!  Dupa gand urmeaza cuvantul ( ceea ce spunem).  Cuvantul este cea mai puternica forta din Univers de care dispune omul, care il poate inalta sau distruge fara a lasa urme.  Cuvantul este puterea prin care noi creeam sau distrugem, pentru ca cuvantul reprezinta vibratia gandului de la care a pornit acel cuvant.  Totul in jurul nostru este vibratie, materia care o vedem in jurul nostru este vibarie la diferite frecvente.   Prin ganduri eliberam vibratie la anumite frecvente care poate influenta evenimentele si persoanele din jurul nostru.

Ce este blestemul?

A blestema inseamna a elibera o energie negativa asupra unei persoane.  Un blestem are efect atunci cand  cineva face rau altei persoane, iar aceasta este foarte suparata si blesteama pe acea persoana care i-a facut rau.  Efectul blestemului depinde si de evolutia spirituala a persoanei care blesteama. 
Exact ce va spuneam la inceputul articolului: Totul incepe de la un gand!  Persoana care se tot gandeste la cel care i-a facut rau trimite vibratie negativa spre acea persona.

Ce este binecuvantarea?

Cand cineva te binecuvanteaza, directioneaza spre tine energie pozitiva.  Binecuvantarea nu  aduce bogatii, palate, bani multi, binecuvantarea este spirituala, aduce energie pozitiva, sanatate.  La fel cum energia negativa te distruge, energia pozitiva te ajuta, te inalta.

Legea Atractiei Universale - Vibratia Gandului






Articole asemanatoare gasiti la categoria:  SPIRITUALITATE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu