sâmbătă, 5 aprilie 2014

Convorbire telefonica intre doi ambasadori rusi - Dupa Crimeea vom anexa Catalonia, Venetia, Scotia si Alaska

Interceptarea unei convorbiri telefonice intre doi ambasadori rusi: "O sa-i lasam o perioada pe romani si bulgari , lasa-i sa ramana in UE deocamdata"

Inregistrarea a fost postata pe Youtube si prezinta o preupusa conversatie dintre doi ambasadori rusi discutand despre teritoriile ce ar dori sa  anexeze dupa Crimeea. Inregistrarea se presupune a fi o convorbire telefonica dintre Igor Chubarov, ambasadorul rusiei in Eritrea si Serghei Bakharev, ambasadorul rus in Zimbabwe si Malawi.
Autenticitatea inregistrarii nu a fost confirmata, afirma The Guardian.
"Avem Crimeea dar nu e tot. In viitor vom lua Catalonia si Venetia dar si Scotia si Alaska" spune persoana presupusa ca este Chubarov, care a pronuntat numele Scotiei gresit astfel incat acesta sa insemne "taramul vitelor"
.
Chubarov mai spune ca Rusia va face o mutare spre  "tarile alea de frontiere" precum Estonia, Romania, Bulgaria. Acesta adauga ca seful misiunii UE in Eritrea ar fi spus in gluma ca Rusia ar lua inapoi Romania si Bulgaria.
La final ambasadorii se pun de acord caeste mai bine sa lase momentan Bulgaria , Romania si "tot rahatul baltic" in Uniunea Europeana. Apoi sa le tabacim fundurile in directia care trebuie". Bakharev spune ca ar fi mai interesant sa se indrepte spre California si Miami.

Chubarov spune ca in Miami "95% sunt cetateni rusi. Avem drepturi depline sa organizam un referendum"

Bakharev sugereaza organizarea unui referendum in Londra  <Londonland>

Chubarov il felicita pe Bakharev pentru faptul ca Zimbabwe a fost unul dintre cele 11 state, alaturi de Siria si Coreea de Nord care au sustinut Rusia la ONU in problema anexarii Crimeei. In discutie se constata cu consternare ca "nemernicii" din Malawi nu au sustinut Moscova.



x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu