vineri, 11 noiembrie 2011

Nibiru este fotografiata din ce in ce mai des in lume


Cititorul (chrisol) din Starview a facilitat, de asemenea, fotografii pe care le puteţi vedea un eveniment similar, au capturat pe 9 noiembrie la La Palma (Insulele Canare)
Aceste imagini au fost luate de web-cam situat la baza Australian Antarctic  între 31 octombrie şi 02 noiembrie 2011
Aici este o fotografie si post secvenţă video situat în Puerto Rico pe 22 octombrie, 2011 (05:58 - 6:01)
Aceasta este o altă secvenţă fotografie  pe 07 noiembrie 2011 (06:36 - 06:43)

În urma lansării de Shenzhou-8 în spaţiul în 1 noiembrie 2011, o planetă ciudată albastra apare la orizont! Puteţi vedea, de asemenea, un fel de lună / s cu el.La minutul 1:17
Acest clip video  prezinta filmare anterioară care a avut loc în Arizona (Statele Unite ale Americii) la 09 noiembrie 2011.
NASA si Agentiile guvernamentale stiu ce se afla langa soare,dar nu vreau sa spuna adevarul, vor vorbi despre efectul de reflexie in sticlă( lens flare), efecte optice în aparate foto, telefoane mobile ... dar in toată lumea mai sunt  raportate imagini,in miscare, nemişcae, în zori, la apus de soare ... De toate culorile şi la latitudini diferite... dar totuşi aceste explicaţii  nu mai sunt deloc ştiinţifice.  Adevărul devine evident.

Surse: http://starviewer.wordpress.com, http://www.youtube.com/user/vladcubax, http://www.youtube.com/user/nerfic245, http://www.youtube.com/ user/protelec66, http://www.youtube.com/user/jcattera şi chrisol.http: / / ovnisultimahora2.blogspot.com /

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu