luni, 28 noiembrie 2011

Furtuni puternice fac ravagii pe tot globul

 27 noiembrie 2011 - Stockholm - o furtuna devastatoare in sud-vestul Suediei a taiat alimentarea cu energie electrică a 12.000 de case şi a perturbat servicii de feribot între Suedia şi Germania.

  O furtuna puternica v-a lovi California: TWS "Southern California Meteo Autoritatea a emis o declaraţie meteo speciale pentru un sistem de furtună  care ar putea lovi sud-vestul Statelor Unite, joi şi vineri.


 Sri Lanka luat prin surprindere: agenţii de stat nu a reuşit să dea avertismente timpurii a vanturilor vigoare furtuna care a cauzat ravagii în partea de sud .

. Prognoza Scoţia de vanturi puternice:  vanturi puternice au luat cu asalt zonele de nord ale ţării. Analistii spun ca vânturile, care se deplasează spre vest, în partea de nord a Scoţiei, va fi în exces de 80 mile pe oră, şi că furtunile sunt 90 mph "nu iese din discutie." Cel mai grav afectate zone o să fie în Orkney, Caithness, Sutherland şi Western Isles.


 Norvegia  vanturi puternice: După vineri avertismente meteorologice extreme, pentru locuri cum ar fi coasta de Møre og Romsdal până la Sør-Troms, Oficiul Meteorologic acum spune că se aşteaptă vanturi pentru a ajunge la Gale vigoare la 10 (furtună), pe coasta Rogaland de sud a Stad , cu puternica furtuna (forţă 9) şi în alte părţi


 Finlanda lovit de vanturi puternice şi zăpadă: O furtuna care a lovit Finlanda de la vest este de a aduce condiţiile de drum periculoase la anumite părţi din Finlanda Centrală..


 State din SUA cu ciocanul de vanturi puternice furtunos: Au fost vânturi puternice de cele mai multe sâmbătă, în zona Omaha, dar cea mai mare rafală a venit la ora 1:15, în conformitate cu National Weather biroul Serviciul în Valley, Neb O rafală 51 mph a fost înregistrată la Eppley Airfield, a spus Van DeWald, un meteorolog de serviciul .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu