luni, 22 august 2011

Misterul cometei Elenin, tratat pe RT TV


 Astronomi şi alţi experţi în spaţiul cosmic spun ca este vorba despre o cometa la care se aşteptat să treaca aproape de Pamant  în toamna acestui an.  Consecinţele ar putea fi deosebit de grave, de ce sunt atât de mulţi oameni care nu ştiu?

 "Cred că merită o sprânceană ridicată", spune autorul Brooks Agnew.  A făcut o mulţime de cercetari privind cometa elenin şi spune că există unele asemănări RT mai degrabă ciudate despre cometa pe care oamenii ar trebui să o ia în considerare.

"Mulţi oameni vă faceţi griji despre asta", spune Agnew "Am făcut o mulţime de cercetari pe elenin cometa şi ceea ce am descoperit este că există o mulţime de date care lipsesc despre  acesta cometa".

 Agnew spune ca NASA invită kite doar "un inofensiv fuzzball" ice nu va fi inclus în mai mult de 20 milioane km fata de Pământ.  Alţii,  susţin că această cometă ar trebui să cauzeze îngrijorare, deoarece aceasta nu arata ca o cometa...

"Exista o multime de lucruri despre acesta cometa care au nici un sens", spune Agnew. 

 Un alt lucru despre care trebuie să vă faceţi griji, este un alt asteroid mare, care este de aşteptat în apropierea Pământului în jurul acelaşi timp.  Întâmplător, spune el, o alertă de urgenţă a fost anunţat la debutul în aceeaşi zi cand asteroidul este în imediata vecinătate a planetei noastre.

 Agnew arată că afirmaţiile despre impactul elenin au fost dezbătute de secole, şi spune că nu trebuie ignorate teoriile trăsnit "Am fost întârziată de profesionisti spunând că totul va fi bine., Dar aceia dintre noi care au Am fost observatori la semnalele cosmologic, semnalele geologice [şi] semnalele oceanografic au arătat că există o tendinţă că anticii a declarat că va. "

Există o mulţime de forţe care lucrează în cometa cum se deplaseaza prin sistemul nostru solar dintr-un unghi strâns off şi nu toate au fost calculate.  Aşa că am fost un fel de a ghici că acest lucru se va termina - şi cred că ar putea să nu fie suficient de bun ".

În cazul în care previziunile nu sunt o dovadă suficientă, Agnew spune să privim dincolo de guvernele lumii majore. Atât în Statele Unite , Rusia han  au investit averi în adăposturi noi, şi autorul spune că trebuie să existe un motiv. NASA a anuntat, de asemenea, pintr-un film  recent, un film de familie a salariaţilor, in care spune ce să facă în caz de urgenţă viitoare.

 Potrivit Agnew, e timpul pentru a conecta puncte, şi nu vorbesc doar despre constelaţii.

Un comentariu:

  1. misterele cometei elenin http://www.youtube.com/watch?v=I9dbLhJxgKg

    RăspundețiȘtergere