luni, 8 august 2011

FEMA va face un test de urgenta gen 9/11/11 la 9 noiembrie 2011

FEMA va testa de urgenţă 9/11/11
 Similar cu teste de urgenţă locale Sistemul de alertă, acest test este programată să aibă loc pe 09 noiembrie 2011

DC - Departamentul U. S. pentru Securitate Internă al Agenţiei Federale de Management de Urgenţă (FEMA), precum şi Comisia federală pentru comunicaţii (FCC) va organiza primul test naţional a Sistemului de alertă de urgenţă (EAS). . Testul naţional va avea loc pe miercuri noualea noiembrie la ora două Standard Time de Est şi poate dura până la trei minute şi jumătate.

 EAS este o alertă naţionale şi cu sistemul de avertizare a stabilit, pentru a permite preşedintelui american pentru a face faţă cu publicul american timpul situaţiilor de urgenţă.  Serviciul Naţional Meteo a NOAA, guvernatori şi de urgenţă de stat şi locale, de asemenea, utilizarea părţi a sistemului de a trimite alerte de urgenţă localizate.

. Similar cu încercările locale EAS sunt deja efectuate în mod frecvent, testul va implica la nivel naţional de radio şi televiziune, televiziune prin cablu, prin satelit şi servicii de radio şi de furnizorii de servicii de televiziune, telefonie video în toate statele şi teritoriile din Puerto Rico, Virgin U. S. Insulele şi Samoa americană.

La 9 noiembrie, publicul va auzi un mesaj care indică faptul că "Acesta este un test."  Mesajul audio este acelaşi pentru ambele radio şi televiziune.  Conform reglementărilor FCC, posturi de radio şi televiziune, operatorii de cablu, prin satelit furnizorii de servicii digitale de radio audio, direct de furnizorii de servicii prin satelit de difuzare şi furnizorii de servicii de video prin cablu sunt obligaţi să primească şi să transmită mesaje prezidenţiale EAS pentru public. Eveniment naţional vor ajuta participanţii şi partenerii federale pentru a determina fiabilitatea sistemului EAS şi eficacitatea sa în notificarea publice de situaţii de urgenţă şi a riscurilor potenţiale la nivel naţional şi regional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu