luni, 30 ianuarie 2012

Motor nou de cautare ANONIM

Gibiru NU este asociat cu  agenţii guvernamentale, precum Google si Yahoo
Atenţie Google: " Guvernul sa infiltrat "in acest motor de căutare! ACUM există un nou motor de căutare . Pe Gibiru.com . Veţi găsi că această nouă alternative de motor de căutare oferă rezultate foarte bune de căutare, de fapt; Gibiru se bazează pe algoritmul de căutare Google, astfel incat rezultatele sunt aproape identice, cu excepţia faptului că Gibiru are acoperire în ştiri mai bune, deoarece este creat prin lovitura de stat- mass-media de reţea, şi nu are flux principal de mass-media aprobări.
Cea mai buna parte este că nu sunteti urmăriţi ca pe Google. Gibiru , de asemenea, NU este asociat cu orice agenţiie guvernamentala cum ar fi Google şi Yahoo  unde furnizeaza datele dumneavoastră de căutare pentru  ANS, CIA şi FBI. 
Vă rugăm să încercaţi din Gibiru ! Daca iti place rezultate şi dorinţa de a căuta pe Web, fără  Big Brother care se  uitat peste umăr, faceţi clic pe albastru " Nu Spy on Me "link-ul chiar sub caseta de căutare şi-l va face Gibiru motorului dvs. de căutare implicit. Există motoare de cautare mai "libere"   cum ar fi: ixquick şi pagina de start şi Duck Duck Go utilizati oricare dintre acestea în loc de motoarele spion menţionate mai sus!
Publicitate

Un comentariu:

  1. Gibiru este un "motor de cautare" care utilizeaza resursele de la Google pentru cautarile pe web
    vezi: partner-pub-5956360965567042
    chiar si linkurile catre rezultate trec prin redirect google :)
    diferenta este ca cererea de cautare catre google se face print-o adresa proxy in asa fel sunt mici diferente la rezultate, practic pacalind locatia cautarii.
    tot acest proxy "te face" "anonim" teoretic !!!!
    practic NU EXISTA :)

    RăspundețiȘtergere