vineri, 22 aprilie 2011

O campanie de mega-marketing de pe glob care anunţă sfârşitul lumii la douăzeci şi unu mai 2011

Cu litere mari, anunţurile împrăştiate în întreaga lume de la lansarea
acelaşi mesaj: "Ziua Judecăţii, 21 mai 2011.
Biblia este garantat. Clamen aproape de Dumnezeu. "
Peste 3.000 de aceste anunţuri în spaniolă, engleză, indiană, chineză şi alte limbi au apărut în întreaga lume, din Mexic în Irlanda, şi din Coreea de Nicaragua.  Pot fi văzute în mai multe oraşe din  Statele Unite ca Norwalk, Pacoima, Valea Soarelui şi Los Angeles.


Un reprezentant al CBS Outdoor, o firmă care închiriază panou în Statele Unite, a declarat ca firma nu cenzureaza conţinutul mesajelor publicitare, şi nu a putut oferi informaţii despre campanie şi clienţii săi.

FAMILIE RADIO

Toate notificările sunt trimise la o reţea radio, Radio Familiei. "Ne-am pus anunţuri în lume, în peste 61 de limbi," a declarat Tom Evans, un purtator de cuvant pentru Familie Radio.

Familie Radio este un post care este definit ca un post creştin, fondat în anii şaizeci şi prezente în toate marile oraşe din America de Nord, cu sediul în Oakland. Campania a fost  în conformitate cu calculele matematice bazate pe Biblie făcute de către fondatorul şi liderul său, miliardarul Harold Camping, Hristos va veni până la Pământ în 21 mai.

În coordonare cu panouri campaniei sunt, de asemenea, o serie de caravane care călătoresc în întreaga ţară distribuie pliante cu acelaşi mesaj. "Intentia noastra este de a avertiza oamenii despre 21 mai. Dumnezeu a dat dovada umanităţii şi semnalele specifice pe care Hristos se va întoarce în acea zi, "a adăugat Evans.

Multe persoane care călătoresc pe aceste rulote au părăsit locurile de muncă înainte de sfârşitul lumii mai aproape, şi misiunea sa de a anunţa că ei văd ca fiind urgente.


SFÂRŞITUL a lumii de către H. CAMPING

Conform estimărilor de Harold Camping, 21 mai, 7000 marchează dezlantuirea inundaţiilor şi  va fi un cutremur major ", cum lumea nu a mai văzut vreodată.
Cei aleşi de Dumnezeu vor merge la cer în timp ce altii se confruntă cu fenomene "teribile" , comunicaţii şi a infrastructura vor fi distruse. Totul va culmina pe 21 octombrie(PS. Pe 21 mai va incepe apocalipsa!-Dupa relatariile lui H. CAMPING)

 , cand Pamantul va fi distrus "


Aceasta nu este  prima dată, cand H. CAMPING

 prezice sfârşitul lumii.
Deja a mai făcut o predicţie similară pentru 06 septembrie 1994. "El recunoaşte că a greşit cu această ocazie, a făcut unele greşeli de calcul", a declarat Evans, dar a adăugat că acest timp credeţi că sunt complet corecte. Intrebat ce s-ar întâmpla dacă Camping a greşit din nou, Evans a răspuns că el crede cu fidelitate în previziunile sale.


Facultatea Evanghelică de Teologie CRITICE

Camping nu aparţine în mod formal la o religie, deşi el a fost membru al unei biserici baptiste. Dimpotrivă, prin intermediul programulor sale de radio , a îndemnat pe ascultătorii săi să părăsească biserica de care aparţin.

Juan Martínez, pastor şi director al Seminarului Teologic Fuller opinie Latino ", ca un creştin şi student al Cuvântului lui Dumnezeu, crede că Isus avertizează în mod clar despre această tendinţă, pentru a încerca să verifice sau să stabilească date [pentru sfârşitul lumii]" . În final, spune, ceea ce veţi obţine este că în loc să încurajeze oamenii mai aproape de Dumnezeu, provoacă bătaie de joc.

Cecilia González-Andrieu, un teolog de la Universitatea din Loyola Marymount, reclamele nu sunt nimic mai mult decât atât, publicitate. "Daca te uiti la reclamele arată numele grupului şi site-ul său, şi ori de a asculta la programele lor. "Cred ca scopul lui este, probabil, o combinaţie de mai mulţi fani şi a profiturilor, prin urmare, mai mult," a spus el. "Nu este absolut nici o valabilitate pentru aceste afirmaţii. Aşa cum bunica mea ar spune, "World's End este ziua în care aţi muri, materie nimic altceva", a spus Gonzalez-Andrieu.

Nu rataţi video care completează ştiri:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu