Dacă credeţi că decizia de la Hollywood regizorul James Cameron să părăsească America şi mute familia sa la o fermă în Noua Zeelandă este pur şi simplu de a oferi copiilor lor o "etica a muncii de puternic", după cum spune Cameron, ca apoi din nou. "Cameron a îndeplinit cu succes condiţiile de a cumpăra 1067 de acri de teren agricol, în Noua Zeelandă. Într-o cerere depusa la Oficiul de Externe de Investiţii Noua Zeelandă, Cameron spune că el şi familia lui "sunt destinate să locuiască pe termen nelimitat în Noua Zeelandă şi sunt de cumpărare de proprietate să trăiască şi să lucreze ca o ferma", relatează Associated Press.
Cameron este a pleca de acasa sau de 5 milioane dolari în Malibu pentru a trece de proprietate rurală, care este de 90 de minute de curs Wellington.Por, faptul că zvonuri sugerează că sequel la Avatar va fi filmat în Noua Zeelandă, plus de proximitate Weta Digital, la sediul din Wellington, studiul a castigat un Oscar pentru munca sa în primul Avatar, ar putea fi cu siguranţă în spatele factori de cumpărare, dar Cameron decizia de a abandona întreaga Statele Unite, atunci când el ar putea cumpăra cu uşurinţă o casă de vară în Noua Zeelandă, cu siguranţă, sugerează altfel. Decizia lui Cameron urmează tendinţa de americani bogati trage banii afară şi să reinvestească în achiziţionarea de terenuri în emisfera sudică, pentru a scapa spirale ratelor de impozitare şi de protecţie împotriva posibilităţii de perturbare socială pe scară largă.
În 2010 John Malone, presedintele Liberty Media miliardarul a anuntat ca a cumparat o cabină de frontieră în Quebec ca o poliţă de asigurare să aibă "un loc pentru a merge în cazul în care lucrurile exploda aici", adaugand ca a fost ingrijorat de supravieţuire dolar. "Soţia mea, care este foarte preocupat de aceste lucruri, sa mutat toţi banii în Australia şi Canada," Malone a declarat Wall Street Journal, "Avem 18 de mile la frontiera, astfel încât să putem trece. Ori de câte ori vrem, putem merge mai departe "clasa politică este, de asemenea, în căutare de refugiu în condiţii de siguranţă, cu achiziţionarea de terenuri straine. Familia Bush a cumparat 100.000 de acri, în Paraguay, în anul 2006.
Preocupare tot mai mare că stagnarea economică ar putea duce la tulburări civile, pe scară largă asociate cu creşteri de taxe, este cauza multor membri ai super-bogaţi părăsi Statele Unite în căutarea de ţări cu condiţii stabile financiare mai accesibile pentru cei cu avere.Potrivit Biroului de recensământ, "Cei care castiga cel mai mult, 1% din contribuabili părăsesc SUA, în cea mai mare rata din istorie." În plus, un studiu realizat de Zogby International a arătat că mai mult de 3 milioane de americani merg în străinătate în fiecare an, un numar record de americani bogati renunţat la cetăţenia lor pentru a scăpa de nivelurile de impozitare punitive.
"O lipsa de mass-media de raportare şi de diseminarea pentru poporul american că sistemul este pe cale de a deveni instabil şi de aşteptat nimic mai puţin decât un colaps total şi haos, citit printre randuri si uita-te la acţiunile celor care sunt legate de structuri de bani şi de putere, care stau la baza sistemul va fi semnul nostru numai de vremurile dificile cu care ne confruntăm în viitorul apropiat ", a scris Mac slavo.
De fapt, specialiştii de relocare de urgenţă ne-au spus să ne spună că cei bogaţi sunt în căutarea de a cumpăra locuri fortificate, inclusiv buncăre subterane sau, alternativ, de ieşire din Statele Unite ca un întreg. În timp ce un colaps catastrofal, nu ar putea avea loc, oameni cu avere semnificativă se exercită puterea financiară de a cumpăra de asigurare în formă de teren sau locaţie sigură, fie în zone îndepărtate ale Statelor Unite sau în ţări mai stabile.
Sursa: Albastru planeta voastra
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu