luni, 10 octombrie 2011

Nibiru este mai aproape decat credeam!



 Mar Cánovas, a scris un articol interesant, care se refera la Planeta Nibiru, pe care il vom prezenta mai jos.

 De la începutul acestui an s-au scris mai multe articole pe internet, despre sosirea  cometei elenin, temându-se de alinierea Pamant-Soare-Elenin din 26 septembrie.
 Dar nimic nu sa întâmplat, ceea ce mă face să mă gândesc la mai multe posibilităţi.
 Nu cred că efectele de aliniamente anterioare au fost accidentale, de exemplu cutremurele care au avut loc la aliniamentele anterioare.
 Cometa elenin să fie fragmentata? Si, prin urmare, nu a avut nici un efect asupra Pamantului in data de 26 septembrie? Mai mult să fie o gaură neagră şi a înghiţi întrega radiaţia solară? Poate nu a fost elenin cauza, poate ceea ce vine in urma cometei Elenin a fost cauza acestor efecte asupra Pamantului. 


 Cutremure care au avut loc in  urmatoarele zile de aliniamente:
 27 februarie 2010 (cutremurul din Chile),
 04 septembrie 2010 (Noua Zeelandă)
 11 martie 2011 (Japonia)
 Daca ne uitam pe softul  JPL de la  NASA, observam intre elenin -pământ-soare, ca nu este o linie dreapta (sau de la soare-pamant-elenin) arată că alinierea nu este perfecta,  elenin este putin în urmă, şi că distanţa este menţinută, în toate cele trei cazuri de alinieri.


 Întrucât cometa Elenin este urmata de un cluster sau de  planeta Nibiru  , în aceeaşi orbită si o urmeaza cu aceeaşi viteză ca si cometa elenin, pot să explice creşterea în activitatea seismică la aceste aliniamente:
 ■ pe 23 august,  a intrat în aliniament cu orbita Pământului (5,8 cutremur în Virginia, şi altele de mai mult de 6 grade).
 ■ pe 5 septembrie, a intra în orbita lui Venus.
 ■ aproximativ 15-18 septembrie, s-a aliniat cu Marte si Soare
 ■ 22 septembrie în orbita lui Mercur.
 ■  Earth şi Jupiter pe 8 octombrie, şi într-adevăr, din data de 6 octombrie a existat o creştere în mărime a cutremurelor La 6 octombrie cutremur de 6,2 în Argentina, in ziua de 7 octombrie,de 6.1 N în Noua Zeelandă, la 8 octombrie in Tonga.
 In sprijinul aceastei teorii,  avem rapoarte de sunete metalice ciudate auzit în cer de la mijlocul lunii august, în diferite părţi ale lumii, ceea ce ar coincide cu tranzitul prin orbita Pământului şi a abordării sale.
 Mişcările următoarele Nibiru ar fi:
 ■ pe 19-22 octombrie, mercur-Nibiru-pamant-Jupiter, care intră în orbita lui Venus.
 ■ pe 1 noiembrie va intra pe orbita Pamantului Nibiru.
 ■ la 11 noiembrie ar fi, probabil, cea mai apropiată abordare, Nibiru va veni înapoi în orbita Pământului, dar periculos de aproape de noi (probabil 0.1 UA în conformitate cu aceste calcule).
 ■ pe 1 decembrie şi Mercur in conjunctie cu Soare
  ■ pe 27 decembrie, împreună cu Earth şi Jupiter.
 ■ la 24 decembrie 2012 ar fi aliniat cu Pământul şi Soarele înainte de a pleca să-şi continue călătoria  de mii de ani.


 Privind orbita cometei Elenin pe Goole Sky, se  poate vedea ca Nibiru ar fi  aproximativ cu o lună in urma fata de cometa Elenin .
 Am găsit un video foarte interesant  pe YouTube din data de 20 septembrie, în Scoţia, unde se obsearva un obiect pe partea stângă a soarelui.


 Este Nibiru?

Constatând în Stellarium poziţia acestui obiect filmat din Scotia, la această dată , şi extrapolarea datelor în Google Sky, că locaţia ar corespunde la punctul de unde a fost elenin în jurul datei de 15 august (în orbită indicat), cu o lună în urma.
 În imaginea de pe Google Sky vedem ce poziţia a acestui obiect (Nibiru?) Pe 20 septembrie:


Ar fi ca organismul este rece si poate fi observat numai cu telescoape infraroşu?

 Şi ce dimensiune?

 Privind la diagrama de la NASA pe 20 septembrie ar fi aproape de orbita lui Mercur, la o distanta putin mai mica decat soarele fata de  pământ (doar sub 1 UA). A se vedea imaginea de mai jos.


Ceea ce pare să fie aproximativ 2-4 ori mai mare decât  Pământul. (Marimea  prezentata în filmul din 20 septembrie, imagini editate).






 Ce părere aveţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu