joi, 19 mai 2011

Despre navele gigant care vin spre pamant?!

 Acest articol a fost postat in urma cu cateva zile pe blogul Argentinean: http://ovnisultimahora.blogspot.com/ . Interesant este faptul ca articolul a disparut de pe acest blog  la cateva ore dupa publicare. Eu am crezut ca articolul a fost dat jos de pe net de catre administratorul blogului din cauza informatiilor eronate sau posibil sa fi fost fortat sa-l dea jos  de catre cineva...?! 
  Dar administratorul blogului ne informeaza ca articolul a disparut de pe blog ca prin magie....In data de 18.05.2011 articolul a fost republicat.


Datorită interesului cauzat, acum a fost relansate aceste informaţii care au disparut ca  prin intermediul artei de "magie"  de pe serverele noastre, în urma cu 12 de zile ...

Putin prim-ministru şi vice-preşedintele Biden
Un raport care detaliază întâlnirea la Kremlin dintre prim-ministrul Putin şi vicepreşedintele Biden, SUA, a dezvăluit un apel surprinzator pentru ajutor la Rusia, pentru stabilirea unui amplu program de apărare anti-rachetă ", pentru întreaga planeta ", în scopul de a proteja planeta noastra de la o" invazie extraterestră ", care este de aşteptat la sfârşitul anului 2012, după ce satelitii NASA au evidenţiat prezenţa unei flote  "de OZN-uri" intrata in sistemul nostru solar.

In forma de potcoava orbită
asteroidul 2010 SO16,
ciudat, nu-i asa?
Potrivit raportului, semnalele de comunicare care sunt schimbate de catre doi asteroizi gigant:  2010 şi 2005 YU55 SO16 care  în prezent se îndreptată spre Pământ sunt "identice", la transmiterea de Adâncimea spaţială descrise anterior de către NASA ca "confirmari" de o rasa de fiinte extraterestre inteligente care nu sunt umane.

"... Nu unul, ci două rase diferite se indreapta spre Pământ."

Cel mai interesant de notat în acest raport este faptul că divulgarea ANS  săptămâna trecută a documentelor lor  secrete in legatura cu mesaje radio captate din spatiu, intitulat  "Cheia pentru Mesaje extraterestre", unde "21 simboluri" sunt utilizate pentru decriptarea lor " de comunicaţii "par să arate că nu unul, ci două rase diferite de extraterestrii se indreapta spre Pământ.

2005 pare a fi numit YU55
planeta miniatură dat sale
de formă sferică şi măsurile 400
metri în diametru.
La fel de important de reţinut este faptul că declasificarea acestor informaţii uimitoare de la agenţia  guvernului SUA, NSA, este că au decodat "aceste mesaje"  la doar cateva saptamani dupa ce o alta  agenţie guvernamentală a Statelor Unite a arătat că, înainte  au fost clasificate "Top Secret", care dezvăluie un alt eveniment important care a avut loc : accidentul  OZN la Roswell, New Mexico. Unde au găsit organisme de străini. Chiar înainte de el a fost asasinat, preşedintele John F. Kennedy (1917-1963) a solicitat Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), care va furniza toate informaţiile şi fişierele legate de OZN-uri şi străinilor, o cerere care a refuzat să se întâlnească. a se vedea (aici)


Fundal în 1561

Bătălia de la Nuremberg (04 aprilie 1561)
Datorita intalnirii dintre Putin si Biden ne face sa speculam ca Pământul nostru ar putea fi aproape de un scenariu similar cu ceea ce a avut loc pe 04 aprilie 1561, când cerul peste Nuremberg, Germania, a cunoscut o luptă între OZN-uri, care au vizualizate de mii Oamenii din acest oraş şi putem citi in raportate din acel timp:

"... A fost descris ca un război în cer ..."

"Ceea ce a fost descris ca un război în cer, cu o mare varietate de ambarcaţiuni de la sfere la cilindri în formă de suliţe, la cruci şi" plăci ",. Cerul pare a fi umplut cu maşini cu care se confruntă o bătălie pentru mai o oră. .. La sfârşitul a scenei de lupta a aparut o navă gigant, ca o lance neagra veche. O gravură în lemn a fost creat de Hans  Glaser despre acest eveniment. " Pentru a afla mai multe (aici)

De ce acum?

Domnul Martin Rees Astronomul Royal
Despre motivul pentru care aceste rase extraterestre ar putea  veni pe Pamantul nostru a fost prezentat  săptămâna trecuta, când astronomul britanic Domnul Martin Rees şi Regal Astronomul pentru Scoţia, profesorul John Brown a făcut o declaraţie comună ca avertisment pentru public că civilizaţia noastră are  o şansă de 50% să supravieţuiască până în 2100, fără a suferi o catastrofă naturală cauzată de umanitatea însăşi.

Raportul afirmă în continuare  ca  Putin a spus ca Statele Unite a oferit tuturor fondurilor publice aproape de Agenţia Spaţială Europeană, NASA, şi-a redirecţionat miliarde de dolari în sectorul aviaţiei privat, cum este cazul de extrem de secretos companie origine rachete constructor Blue pentru a construi o flotă vastă de vehicule spaţiale fără pilot şi drone care pot trage cu raze laser si pot patrula spaţiul exterior al atmosferei Pamantului nostru , dar a căror activitate rămâne în un secret total pentru publicul american ca companie privată, chiar dacă este sponsorizat de guvern, nu poate divulga activităţile acestora în condiţiile legii de Freedom of Information Act (FOIA). (NOTA: Recent Marina Statelor Unite a anunţat cu succes primul test de arme cu laser.)

În anii 80

Important de reţinut despre aceste evenimente şocante este că acestea au fost anterior avertizat mai devreme în deceniul anilor 1980, atunci când preşedintele Ronald Reagan (1911 - 2004), Washington Post a publicat un articol pe 30 decembrie 1983, cu titlul "Misteriosul corp ceresc descoperit -Mărimea posibila ale lui Jupiter":

"Un corp ceresc, eventual, la fel de mare ca planeta gigant Jupiter şi, eventual, foarte aproape de Pamant, care ar fi parte din acest sistem solar a fost descoperit în direcţia de constelaţia Orion printr-un telescop satelit infraroşu  pe orbita   ".

Ronald Reagan
Rapoarte cu privire la această descoperire au fost facute si de catre sovietici, care au fost chiar mai impresionante decat cele facute de  SUA după ce a dezvăluit că, în timpul unei vizite a Secretarului General Gorbaciov la Summit-ul de la Geneva, Reagan a spus liderului sovietic: "Uneori cred cat de repede diferenţele noastre în întreaga lume ar dispărea dacă ne-am confruntat o ameninţare străina din afara aceastei lumi. Şi, mă întreb dacă există deja un extraterestru printre noi? ".

În ultimul său discurs la Naţiunile Unite în 1987, Reagan a declarat totuşi "cât de repede diferenţele noastre ar ajunge la final, dacă ne-am confruntat cu o ameninţare extraterestre," .Un avertisment a fost dat cu 23 de ani mai devreme de către marele comandant U. S. Generalul Douglas MacArthur ( 1880-1964), care într-un discurs la West Point in anul 1965 a avertizat că "naţiunile lumii vor trebui să se unească, pentru ca următorul război va fi un razboi interplanetar. naţiunile lumii într-o zi vor face un front comun împotriva atacurilor de oameni de pe alte planete. ", a se vedea (aici)

Pe cât de des întâlnite sunt OZN-uri pe cerul Pământului, lumea a învăţat în trecut, atunci când datele Infochimps gigantul american de informaţii a lansat un set de date care dezvăluie mai mult de 60.000 de observari a acestor nave înregistrate până în prezent.


Revenind la subiectul de navele gigant ... O altă imagine, luate de pe cer ... Andromeda


Ce are de spus Guvernului / NASA pentru aceaste imagini deja publicate?, Dar, desigur acest lucru nu contează , mai multe  documente fiind declasificate  ... ei stiu de ce.



SURSA:
http://ovnisultimahora.blogspot.com/2011/05/que-pasa-con-las-naves-gigantes-que-se.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu